18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Make the homeless smile
Brzydkii • 2013-06-13, 12:50
Siemanko, filmik znaleziony na innej stronie (Kwejk), ale nie jest taki zły. Chłopaki dają bezdomnym drobne upominki, czyli tytułowo starają się wywołać u nich uśmiech. Więcej takich uczynków, a świat będzie lepszy.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ProVVe 2013-06-13, 18:27
Alonso napisał/a:

Bardziej by się uśmiechali gdyby jakaś laska zrobiła im loda.

Widzę, że ktoś wychodzi z inicjatywą
Zgłoś
fibb 2013-06-13, 18:48 3
wiem że zaraz się na mnie rzuci grupa osób (pewnie nie mała) za to co teraz powiem
praktycznie wszyscy pokazani na filmie to są zawodowi alkoholicy którzy całymi dniami siedzą na dworze
zaczepiają przechodniów i nachalnie żebrzą o pieniądze, a gdy zaproponuje im się że coś się im kupi do jedzenia
to każą spierdalać. Widać to po twarzy i po higienie osobistej. bo osoby które mają problemy ale nie mają objawów picia wódy na twarzy. Proponuje się przyjrzeć dokładnie tym osobom.

jedynie mnie poruszył moment jak wręczają ten zestaw temu niewidomemu. uważam że ludziom chorym powinno się pomagać gdyż mają utrudnienie w zdobyciu jakieś uczciwej pracy i są kurewsko pokrzywdzeni przez los bo choroba utrudniająca sprawność to uciążliwe kurewstwo które się ciągnie aż do śmierci

Natomiast tej bandzie opierdalaczy nie powinno się nic pomagać tylko zagonić ich do roboty.
sam zapierdalam od 8 do 18 i jakoś nikt nade mną nie płacze i jedynie co to ja muszę odprowadzać z pensji pieniądze na zasiłki dla osób które tylko i wyłącznie chleją wódę. jedyny z nich pożytek jest taki że polski przemysł spirytusowy nie odczuwa kryzysu gospodarczego

wiem że zaraz się na mnie rzuci grupa osób (pewnie nie mała) za to co teraz powiem
praktycznie wszyscy pokazani na filmie to są zawodowi alkoholicy którzy całymi dniami siedzą na dworze
zaczepiają przechodniów i nachalnie żebrzą o pieniądze, a gdy zaproponuje im się że coś się im kupi do jedzenia
to każą spierdalać. Widać to po twarzy i po higienie osobistej. bo osoby które mają problemy i nie chleją to ich cera wygląda zupełnie inaczej i o higienę w miarę możliwości dbają
Proponuje się przyjrzeć dokładnie tym osobom.

jedynie mnie poruszył moment jak wręczają ten zestaw temu niewidomemu. uważam że ludziom chorym powinno się pomagać gdyż mają utrudnienie w zdobyciu jakieś uczciwej pracy i są kurewsko pokrzywdzeni przez los bo choroba utrudniająca sprawność to uciążliwe kurewstwo które się ciągnie aż do śmierci

Natomiast tej bandzie opierdalaczy nie powinno się nic pomagać tylko zagonić ich do roboty.
sam zapierdalam od 8 do 18 i jakoś nikt nade mną nie płacze i jedynie co to ja muszę odprowadzać z pensji pieniądze na zasiłki dla osób które tylko i wyłącznie chleją wódę. jedyny z nich pożytek jest taki że polski przemysł spirytusowy nie odczuwa kryzysu gospodarczego
Zgłoś
Riko 2013-06-13, 18:57 1
KaOeNDeI napisał/a:

wszystko fajnie pięknie, bananek, woda i koszulka. tylko czy na pewno chodzi o uśmiech? czy o wyświetlenia na kanale YT?

Jesteś jak hejterski gimbus, który we wszystkim doszukuje się chęci zarobków i sławy.

Na pewno wydali spory kawał kasy na koszulki, coś słodkiego itp. po to, żeby zarobić jakieś grosze na wyświetleniach tego filmu.
Dajcie spokój...
Zgłoś
sliqe 2013-06-13, 19:24 1
Pomysł ściągnięty, ale to powiedzieli już tak czy owak. Druga sprawa, w oryginale jakoś było widać te uśmiechy tutaj nie za bardzo jak by się krępowali kompletnie podejść i normalnie porozmawaić .. troche żal , mają odwagę robić taką akcję ale nie mają odwagi zrobić tego należycie.

I tak swoją drogą, jak oni się domyślają kto jest bezdomny a kto nie? Niektórzy chodzą jak obdarciuchy i mają mieszkania socjalne czy też taki obdrapany i menelski styl życia. Ale co dalej ? Podejdzie do ludzi którzy tak wyglądają i - sory jesteś bezdomny ?
Zgłoś
Mojoo 2013-06-13, 20:26
Jeśli nawet zrobili to dla wyświetleń to CHUJ Z TYM!
Jest inna ważna sprawa, taka, że nijak to pomoże tym bezdomnym kurwa. Będzie miał czystą koszulkę która za miesiąc będzie dokładnie jak stara.
Jeśli coś chce pomóc to niech zagada z jednym drugim, może znajdzie się wśród nich ktoś który nie jest bezdomny z własnej głupoty a z skurwysyństwa innych ludzi. Jeśli tak to takiemu człowiekowi warto dać wszystkie te prezenty.
Zgłoś
r................3 2013-06-13, 21:08
Dziękujmy Donaldowi
Zgłoś
Raikiri73 2013-06-14, 0:56
Dobra dobra, czasem trafisz takiego bezdomnego jak ja...
Idąc z kumplem spotkalem goscia ktory chcial ode mnie cos do jedzenia, ale akurat w momencie nic nie mialem. Chwile później wszedłem do sklepu i pomyślałem że kupie mu chociaż batona.
Następnie dając mu tego batona on zamiast powiedziec chociaż 'dzięki' odpowiedział 'a to nie można było dać jakichś groszy chociaż? '

Mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli.
Zgłoś
sobanek 2013-06-14, 1:29
Ja mam "znajomego" bezdomnego, który wylądował na ulicy, bo stracił firmę. Facet był żonaty, miał dwójkę dzieci - nikt się nim nie zainteresował. Pije. Nie wiem ile.
Kiedyś zaproponowałem mu pomoc, lecz odrzucił.
Co jakiś czas podrzucę mu z 5 ojro na dwa piwka. Człowiek nawet sympatyczny. Szkoda, że tak skończył.
Zgłoś
Halibut 2013-06-14, 10:13
Jakim to trzeba być pedałem, żeby pomagać menelom? Widać, że naukowcy mają racje mówiąc, że kobiecy pierwiastek zaczyna dominować wśród mężczyzn (czyt. jaja coraz mniejsze).
Żeby nie było. Nigdy w życiu nie dam menelowi nawet grosika i nigdy, choćbym wylądował na samo dno nie wyciągnę ręki po żadną zapomogę. Dzięki temu ja i tak się podniosę a wy wtedy będziecie żeby jakiś pedał wam rzucił 2 zł.
Zgłoś
Nashi 2013-06-14, 10:22
black88 napisał/a:

połowa najebana widzę, jeden to tak najebany, że zero kontaktu. Świat naprawiać chcą bananowe chłopaki bananowych rodziców.

Wczoraj kupiłem kiełbasę i bułki menelowi co mieszka u nas w śmietniku. Ale czy kręciłem o tym film? Nie.

Spierdalać z tym gównem, bo się tylko wkurwiłem

fibb napisał/a:

to każą spierdalać. Widać to po twarzy i po higienie osobistej. bo osoby które mają problemy ale nie mają objawów picia wódy na twarzy. Proponuje się przyjrzeć dokładnie tym osobom.

No już myślałem że wszystkich do reszty tu pokurwiło, ale na szczęście Panowie black88 i fibb uratowaliście moją wiarę w ludzkość.

Wypierdolić darmozjadów do roboty, a nie kurwa pompować w nich kasę bo tacy biedni są. Ogromna większość doprowadziła się do takiego stanu na własne życzenie - co mają kasę to przechleją, bezrobotni bo do ciężkiej roboty nie pójdzie (przecież wygodniej leżeć chujem do góry, żebrać po ludziach i żyć na zasiłku) a na dobrą pracę za głupi (bo jeden z drugim wolał się opierdalać kiedy był czas do przyuczenia się jakiegoś zawodu). Jest mnóstwo placówek, które specjalizują się w pomocy takim ludziom (nakarmią, dadzą nocleg, możliwość umycia się), ale jest jeden warunek - ZERO ALKOHOLU. Tam są ludzie potrzebujący pomocy! Na ulicach są ludzie którzy świadomie albo przez własną głupotę wybrali alkoholizm i taki styl życia, a przez frajerów jak wy mogą kontynuować swoje pijackie eldorado do czasu aż we śnie nie udławią się własnymi rzygowinami.

Ale wy kurwa żyjcie w przekonaniu, że ratujecie świat.
Zgłoś
Martinezd 2013-06-14, 12:39
Zalogowałem się specjalnie, żeby kurwa uświadomić, wam drodzy sadole, że gośc w bluzie Big Stara, bądź chłop w śpiący na ławce z bagazem raczej bezdomni nie są... dla mnie fejk
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-06-15, 14:09
Brokag napisał/a:

A jakie to ma znaczenie? Grunt, że uszczęśliwili kilka osób. A to, że przy okazji na tym zarobi? Taki świat. Sam organizuję akcje charytatywne i często spotykam się z podobnymi Tobie malkontentami. Sam nie pomogę, ale i jak inni to robią to też źle...

Pozdrawiam

malkontentami? człowieku nie znasz mnie a masz tak dużo do napisania że aż się prosisz... nie będę tu pisał ile razy i komu pomogłem/pomagam... naprawdę nie widzisz w tym nic? weź swoje stare ubrania i daj komuś potrzebującemu! weź żywność i daj ludziom potrzebującym! nie jestem wierzący ale żyję według zasady "spragnionych napoić, głodnego nakarmić". ale nie chodze po ulicy z kurwa mać telefonem czy kamerą żeby nagrywać każdy tzw 'dobry uczynek'
Zgłoś
Gruby166 2013-06-15, 19:38
Już to gdzieś widziałem, najlepiej zerżnąć i udawać że jest się cool!!! Tandeta!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem