📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego one wszystkie ostatnio takie ładne się wydają, kurwa idzie się ulicą a tam same suki (no może pijany chodze), makijaż robi swoje, a jak zmyje to nie poznasz jej, ale co masz powiedzieć jak jest u ciebie na hacie, kim jesteś kurwa ?
@up gościu rozjebałeś mnie "...kurwa idzie się ulicą, a tam same suki..." wielka prawda, sam się nad tym ostatnio zastanawiałem, jak to jest, gdzie się nie obejrzysz dobre dupy z twarzy.
Co do kobietki z filmiku, wydaje mi się, że gdyby nie ten trądzik, byłoby baaaardzo dobrze z nią bez makijażu. Musi wyleczyć kurestwo czego jej życzę, ma kobieta wielkie "cohones", że pokazała to publicznie.
Co do kobietki z filmiku, wydaje mi się, że gdyby nie ten trądzik, byłoby baaaardzo dobrze z nią bez makijażu. Musi wyleczyć kurestwo czego jej życzę, ma kobieta wielkie "cohones", że pokazała to publicznie.
Pierwsza sprawa to to że kobiety uważają się za inteligentne a godzinami siedzą żeby się umalować albo dobrać bluzkę jakby to miało jakieś znaczenie.. (może boją się że nikt ich nie ruszy). a co mnie interesuje dlaczego one wszystkie na filmikach bez makijażu mają tyle krost?! Przepraszam bardzo ja mam trądzik, trochę na buzi i na plecach, to jest chwilowe i wynik dojrzewania, to ma tam jakiś związek chyba z testosteronem. A tu o co kaman? Chyba sporo tego testosteronu na buzię przyjmują to potem czują się "disgusting"
pierdolicie... nie ważne co zobaczę rano ale i tak ruchałbym całą noc ...
Pytanie czy smarowanie skóry trądzikowej taką ilością klajstru zaklejającego pory nie pogarsza sprawy jeszcze bardziej...
Powinna sprobowac najpierw myc twarz 2-3X dziennie jakims specyfikiem przeciwtrądziowym zamiast nakładać tyle tynku.
Powinna sprobowac najpierw myc twarz 2-3X dziennie jakims specyfikiem przeciwtrądziowym zamiast nakładać tyle tynku.
Niebawem zobaczysz kobiete bez makijazu i dostaniesz od niej w ryj bo sie wstydzic bedzie jak by kurwa bez majtek byla
Ale zeby to ma zajebiste
syn ma trądzik (15lat, ale młodzieńczy miał z 2-3lata temu) z ropą i guzkami, smaruje jakimś maściami które wypalają! plamy w pościeli i ciuchach, bierze tabletki i witaminy i chuja to daje.
wstydzi się do szkoły chodzić no ale mu każe, bo szkoła ważna jest...
wstydzi się do szkoły chodzić no ale mu każe, bo szkoła ważna jest...
Jak bym jej przyjebał w potylicę to by jej kurwa kilo tego kitu od ryja odpadło.
qhash napisał/a:
i jeszcze suki maja czelność mówić, że szukają naturalnych mężczyzn i wygląd się nie liczy
zakłamane, dwulicowe pizdy
teraz dojebałeś! Bo akurat dla facetów liczy się wnętrze kobiety i jej dusza... Nie rozśmieszaj mnie! Poza tym nie trafiłeś w materiał albo nie oglądałeś tego filmu. Ona nie nakłada sobie tapety, bo lubi, tylko MUSI! To jest zajebista różnica!
najgorsze jest to że te pudry, fluidy i inny syf to pewnie pogarsza sprawę, nie mówiąc już jak niszczy i starzeje cerę, ale ona robi to bo wstydzi się pokazać tak na ulicy
Jak to mawia mój kolega ,,morde ma dobra a syfy kiedyś znikną"
Byłaby ładna jaby nie da rzeżączka na twarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów