Chcialbym kiedys zobaczyc dziewuche jakiegos sadola
Po czym wnosisz?
Bo ewidentnie widać, że to ta sama osoba. Porównaj sobie chociażby kilka szczegółów twarzy, takich jak: linia żuchwy, nos, czoło, kości policzkowe.
Nie którzy nie mają zmysłu do szczegółów .
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego,
podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12.
Art. 286. [Oszustwo]
§ 1.
Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Ten też pasuje ale do tych zrobionych chirurgicznie
Sam się zaorałeś gościu
Raczej to ty sam się zaorałeś.
Ciekawe jest to, że osoby które próbują ośmieszać innych, same robię z siebie idiotów.
Mój najlepszy kumpel ma właśnie taką dziewczynę. Pamiętam jak 3 lata temu przyjechałem do nich w odwiedziny i rano na drugi dzień jakaś dziewczyna z kumplem gada w kuchni jakby była tam stałą lokatorką. Patrzę, jakaś świnia - nos jak u swini i takie okrąglutkie małe oczka jak u kreta. Brzydka w chuj no ale pierwszy raz ją widzę to trzeba się przedstawić. No i jak zrobiłem tak zjebałem bo to była ta ukochana kumpla tyle że bez makijażu.
Oni myśleli że ja żartuje i się na całe szczęście pośmiali.
A mi się rzygać chciało i cały czas próbowałem się na nią nie patrzeć.
Czyżby imię miała Izabela?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów