W Rosji tylko czołgiem jeździ się bezpiecznie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
qbabar napisał/a:
przednie koło poważyło właz od studzienki, która zahaczyła o podwozie wybijając samochód w górę
Obrazek
Na tym gifie widać, że to nie z powodu wjechania w dziurę, tylko najzwyczajniej właz wyjebało z wielką siłą w momencie gdy samochód nad nim przejeżdżał. Widać nawet na samym końcu jak się tam toczy.
Dobrze, że w rosji jest coraz więcej kamer, możemy podziwiać to samo sadystyczne ujęcie z wielu stron.
Dividee ma rację. Zanim samochód najechał na tę studzienkę, właz ją zakrywał. Dopiero potem została ona odsłonięta.
Także eksperci: jesteście chujowi
Warka323 napisał/a:
ta studzienka nie jest chujowa, tylko jest Rosyjska.Żadna dziura tylko studzienka chujowa ..
twojamatkajestgruba napisał/a:
Dividee ma rację. Zanim samochód najechał na tę studzienkę, właz ją zakrywał. Dopiero potem została ona odsłonięta.
No łał ale skapa... gościu to już napisał wcześniej... auto sobie jedzie, jedzie, klapa była źle położona i w momencie jak najechał przednim kołem na nią, to jedna jego część podniosła się zahaczając o podwozie i auto wyjebało z racji swej prędkości.
Klapa sama z siebie się nie wywali, a nie widzieliśmy tu żadnej wody czy czegoś, co by mogło wytworzyć takie ciśnienie.
Ja pierdole ilu gęgławców, grających w "dedektywów" ;] ja właśnie obejrzałem Sherloka Holmes'a i zastanawia mnie jeden fakt... czy to nie fake
Na gifie z innej kamery, nie zdołamy zobaczyć, czy ktoś był w samochodzie, czy też nie! Za to widać po prawej, babcie znikającą za ścianą... Co tam robiła ? Kto jechał samochodem ? Kto jechał za, że akurat to się nagrywało ?
mindfuck z filmiku na sadolu zrobiłem ;D
Na gifie z innej kamery, nie zdołamy zobaczyć, czy ktoś był w samochodzie, czy też nie! Za to widać po prawej, babcie znikającą za ścianą... Co tam robiła ? Kto jechał samochodem ? Kto jechał za, że akurat to się nagrywało ?
mindfuck z filmiku na sadolu zrobiłem ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów