📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nie raz tak jeździłem za pksem i zawsze zastanawiało mnie, co by było gdybym przytarł zderzak przednim kołem. Niestety nadal mogę się tylko domyślać
@Chrustek jak się przytrze slickiem o zderzak nic sie nie dzieje. Zdarzało się czasami.
Wyjebałem się kiedyś jadąc za tirem na rozlanym oleju. Nic przyjemnego.
Generalnie o hamowanie nie ma co się bać bo słychać moment zdjęcia nogi z gazu i jest chwila żeby się przygotować/oddalić.
Utrzymanie się w miarę dobrym rowerem za starym ogórasem nie jest żadnym problemem. Kierowcy jeżdżą tak między 50 a 60 z tym, że zazwyczaj rozpędzają się do około 60 potem wrzucają na luz i toczą się do 50 - w tym czasie można sobie na legalu odpocząć.
A koleś na filmiku niezbyt rozgarnięty bo nie skręca się na pełnej kurwie, można najpierw trochę zwolnić
Wyjebałem się kiedyś jadąc za tirem na rozlanym oleju. Nic przyjemnego.
Generalnie o hamowanie nie ma co się bać bo słychać moment zdjęcia nogi z gazu i jest chwila żeby się przygotować/oddalić.
Utrzymanie się w miarę dobrym rowerem za starym ogórasem nie jest żadnym problemem. Kierowcy jeżdżą tak między 50 a 60 z tym, że zazwyczaj rozpędzają się do około 60 potem wrzucają na luz i toczą się do 50 - w tym czasie można sobie na legalu odpocząć.
A koleś na filmiku niezbyt rozgarnięty bo nie skręca się na pełnej kurwie, można najpierw trochę zwolnić
Brakowało więc dopisze: a kierowca autobusu wstał i zaczął bić brawo
Jak sie showa za np autobusem to mozn zapierdala nA rowerze jak dzik i zero zmeczenia(oczywidcie trzeba miec jkas tam kondycje), ale ja ma wakaxjach jak jest cieplo przynajmniek dwa razy. Tyg jezdze po ok 90km na raz i zdarzaka sie takiw akcje, zadko ,ale soe zdarzaja. Sama frajda.
Oho ktoś tu chyba na wycieczkę szkolną jechał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów