Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem ze to polscy patrioci chcieli podpalić mieszkanie jakiegos malarza ale potem zobaczyłem ze to jednak Francja.
jeden przypadek na ile? setki meczy? Idiota rzucił flare nawet nie myśląc o tym że może coś popalić bo jest na to za głupi. Tam takie sytuacje to norma
jeden przypadek na ile? setki meczy? Idiota rzucił flare nawet nie myśląc o tym że może coś popalić bo jest na to za głupi. Tam takie sytuacje to norma
Cieszę się ze się zgadzamy ze polscy patrioci to idioci
Cieszę się ze się zgadzamy ze polscy patrioci to idioci
On mowil o jednostce, robaku
Jedyne za co szanuję Jarosława że nie nawpuszczał tego bydła do nas.
Dobre sobie nawpuszczali jeszcze więcej tego ścierwa tylko nie z krajów Afrykańskich , lecz hindusów, mieszkańców Tadżykistanu, Uzbekistanu, Gruzinów. Poszukaj sobie statystyk migracji, jesteśmy równie mocno zalewani syfem. Jarosław jest takim samym ścierwem co całe lewactwo.
Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odpierdala, i chcą to niektórzy u nas wjebać, skomentować bez jawnego rasizmu. No kurwa nie jestem.
Żyjemy w czasach gdzie zwykłe chłodne oceny zachowań ludzi lub grup społecznych/etnicznych są zabronione. Przeciętny dobrze wychowany obywatel ma knebel na ustach, we własnym kraju ma siedzieć cicho i z podkulonym ogonem bo inaczej będzie rasistą czy tam innym fobem. Mnie te określenia przestały już obrażać w wręcz przeciwnie traktuje to jako nadane tytuły.
Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odpie**ala, i chcą to niektórzy u nas wj***ć, skomentować bez jawnego rasizmu. No k***a nie jestem.
Chcoiażby dlatego cymbale ze to nie sa marokanczycy tylko francuzi
Ja już nie jestem w stanie tego wszystkiego co się tam odpierdala, i chcą to niektórzy u nas wjebać, skomentować bez jawnego rasizmu. No kurwa nie jestem.
Też tego nie kumam. Wolę jednak nasze klasyczne kibolskie ustawki na autostradach i zwykłe krakowskie szlachtowanie maczetami.
Jedyne za co szanuję Jarosława że nie nawpuszczał tego bydła do nas.
Jego brat za to wpuścił ze 30k Czeczenów.
Chcoiażby dlatego cymbale ze to nie sa marokanczycy tylko francuzi
Tak kurwa! Rdzenni francuzi demolują Francję z powodu jakiegoś meczu który rozgrywa Maroko. Skąd się biorą tacy kretyni!?
Kolorowi robią rozpierdol na ulicach.
Zastanawiam się, gdzie jest biały heteroseksualny Francuz? Pewnie gra w piwnicy w gry i boi się wyjść, bo na netflixie zobaczył w serialu że jest winien patriarchatu i niewolnictwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów