Nowa normalność
Nowa normalność
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sklep-dla-kobiet-wyrzucil-niebinarne-klientko
wyobraźta sobie cofnąć się do 1960 i pokazać komuś to wideo to do psychiatryka w pasiaki od razu
Serio nasz kraj musi mieć fundamenty z gówna, skoro wielcy Polacy boją się, że banda idiotów w kostiumach zaburzy naszą kulturę. Kurwa codziennie wychodzę z domu i jakoś tego na ulicach nie widziałem. Widzę za to pełno wygolonych kozaków z koszulkami Polski Walczącej, którzy najgłośniej wrzeszczą "jebać pedałów".. Patrząc na to z boku... nie wiem komu kibicować
Patusy zawsze miały tendencje do udawania ludzi, stąd dużo motłochu udaje patriotów. A co do lgbtqwerty.... Odwracacz uwagi jak odwracacz uwagi, dziel i rządź takie samo jak przy blm, antyszczepionkowcach, katolikach/antyklerykałach etc
Serio nasz kraj musi mieć fundamenty z gówna, skoro wielcy Polacy boją się, że banda idiotów w kostiumach zaburzy naszą kulturę. Kurwa codziennie wychodzę z domu i jakoś tego na ulicach nie widziałem. Widzę za to pełno wygolonych kozaków z koszulkami Polski Walczącej, którzy najgłośniej wrzeszczą "jebać pedałów".. Patrząc na to z boku... nie wiem komu kibicować
nie widzisz tego bo w Polsce to jeszcze na szczęście nie jest tolerowane ale spokojnie już niedługo tolerancja się przesuwa niedługo będzie tolerowana zoofila pedofilia i wszystko inne
To było obowiązkowe czy dobrowolne? Więc skleić mordy prawaki wyklęte
Obowiązkowe dla dzieci pojebanych rodziców, więc ty sklej mordę jak rzeczywistości nie ogarniasz.
To sa lewackie dzieci. Raczej nie mialy po kim odziedziczyc inteligencji. Mozna wsadzic na jeden statek z murzynkami i odeslac do Afryki.
Muzynami murzynki mogą się przydać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów