Google źródło tłumaczył z arabskiego więc tytuł raczej powinien brzmieć: Mała Palestynka z Izraela powiesiła się na zjeżdżalni.
Kirjat Gat jest izraelski miastem wiec trochę śmiem wątpić...
każde ma jeszcze szansę wyrosnąć na człowieka
od 7 do 14 mamy wpływ podstawowych ideologii, religii zwyczajów, wpływ ojca, kolegów otoczenia itd.
od 14 do18-20 jest utrwalenie owych poglądów, wykształcenie własnej "ścieżki" lub wybranie podążania jakąś przetartą (np ślepa wiara w lewactwo, nacjonalizm czy religię) Wyssane z palca , ale pewnie nie daleko mi do rzeczywistości.
kilku z was powinno sie zamknac. Za takie wypowiedzi przynajmniej 10lat zapobiegawczo bo chuj wie co odpierolicie w miedzyczasie skoro tak zjebani jestescie.
Ogarnij się. Przecież nikt z nich/nas nie przeszedł by obojętnie obok duszącego się żydowskiego dziecka czy jakiego kolwiek innego, i każdy by ratował. A że nie kochamy tu żydów, a bekę ciśnie się tu z wszystkiego to inna kwestia. Sramy tu na poprawność polityczną. Po to jest ten portal:
Kirjat Gat jest izraelski miastem wiec trochę śmiem wątpić...
Hm... Faktycznie dalej nie googlowałem. Teraz jeszcze wikipedie przejrzałem i przyznaje się do błędu oraz mylnych wniosków z niedostatecznego szukania.
Ogarnij się. Przecież nikt z nich/nas nie przeszedł by obojętnie obok duszącego się żydowskiego dziecka czy jakiego kolwiek innego, i każdy by ratował. A że nie kochamy tu żydów, a bekę ciśnie się tu z wszystkiego to inna kwestia. Sramy tu na poprawność polityczną. Po to jest ten portal:
Ktoś się zgubił... Jeśli potrzeba pomocy to polecam wypier..lać
kilku z was powinno sie zamknac. Za takie wypowiedzi przynajmniej 10lat zapobiegawczo bo chuj wie co odpierolicie w miedzyczasie skoro tak zjebani jestescie.
Zapłacisz za mój pobyt w więzieniu? Pewnie nie, to może prościej było by mnie powiesić? Jesteś większym zjebem niż osoby które obrażasz.
Ktoś się zgubił... Jeśli potrzeba pomocy to polecam wypier..lać.
Janlew -przepraszam. Omskło mi się z jego głupoty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów