📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
emd napisał/a:
Gratuluej. Widze ze wszyscy wiedza czym spowodowany bylo to rzucanie kamieniami w samochody z izraelczykami...
No kurwa, jeśli to samochody z izraelczykami, to uzasadnione. Trzeba napierdalać żydków
Każdemu debilowi piszącemu inwektywa pod adresem Arabów gratuluje zajebistej inteligencji. Jeśli dla Was każdy cygan, czy inny smoluch o ciemnej karnacji to Arab, akcja "Matura to Bzdura" jest jak najbardziej uzasadniona!
Widać że dziki kraj, tylko jakiś został ranny a oni go od razu do auta i pewnie do gara.
nie wiem o co poszlo, ale zazwyczaj araby sa przyczyna wszystkich problemow... krotko mowiac ja bym jeszcze gazu dodal zajechal do wypozyczalni aut.. wynajal wieksze auto i przejechal tamtedy jeszcze raz
Normalnie, takim gówniarzom powinni na początku porządnie wpierdolić. A jak znowu by taki chodził w masce, to pod ścianę i koniec. Nie rokuje.
moglby ta impreza drift strzelic ala Ken Block i tylem samochodu ich zgarniac jak pionki
ej, znajdźcie sekundę 14 w tym filmiku, i trzymajcie tam myszkę i klikajcie co sekundę :d tak żeby wchodziła 14-15 14-15(sek) itd :d fajny gif by z tego był
tranzystor masz racje. Zaczynają od Matura to Bzdura a skończą na Pisanie i Czytanie to Bzdura
mały skurwisyn miał uraz do aut ,bronił się nawet nie chciał wsiąść do niego
Nie wiem, czy to się już pojawiło.. aaaaaaaaleeeee:
Cytat:
Do tego zdarzenia doszło w Jerozolimie w części zamieszkiwanej głównie przez Palestyńczyków. Dziesięciolatek i jego koledzy rzucali kamieniami w samochody, bo w ten sposób chcieli pomścić śmierć dwóch bojowników Hamasu, zastrzelonych przez żołnierzy izraelskich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów