📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebani antysemici
Keravnos weź kurwa idź z tond. Nie pasujesz tu
Mieszkam w Łodzi, mogę produkować na zamówienie.
sveq napisał/a:
"W poniedziałek rano, Szczecińska policja zatrzymała podejrzanego Marka O. Zatrzymany miał przy sobie pół grama żyda."
tylko czemu akurat Szczecinska ?!
Keravnos napisał/a:
kurwa, co za zjeby z was:/ ja pierdole, jak można być takim kurwa debilem, żeby sobie robić jaja z holocaustu? pierdoleni ignoranci
wracaj na onet!!
1MandM1 powiem ze to jest sadystyczne forum i na chuj cieciu żeś sie rejestrował, i zawsze sie znajdzie jakis zjeb co go to nie bawi wiec nie wiem czego tu szuka, a z kolega wyzej sie zgodze:)
Keravnos tacy jak ty powinni tylko cichutko klikac i ogladac a nie sie tu wypowiadac. tez nie lubie jak ktos sie smieje z ludobojstwa i w ogole... oficjalnie. Sadistic to inne miejsce w sieci i tu ludzie maja to w dupie:p
w takim razie to strona dla nazistów którzy robią sobie jaja z holokaustu aha
Keravnos napisał/a:
kurwa, co za zjeby z was:/ ja pierdole, jak można być takim kurwa debilem, żeby sobie robić jaja z holocaustu? pierdoleni ignoranci
ale obiektywne zjeby.
zyd, katolik, ciapaty jeden kij.
wiec po co się gorączkujesz. tylko marszczek się dorobisz.
Goner napisał/a:
tylko czemu akurat Szczecinska ?!
A jakoś tak mi się skojarzyło.
Przestańcie się nawzajem wyzywać. Taka już tu atmosfera na sadisticu, że zbierają się zbiry z całej Polski i wspólnie nienawidzę murzynów, żydów i innych bakterii
Ale jakie miał intencje producent proszku z żyda? Kasa, kasa kasa. Czy nie jest gorszy ktoś, kto chce zarobić jeszcze na takim czymś od ludzi, któży drwią z takiego pomysłu?
Pewnie większość z ludzi oburzających się z rasizmu itp, zapytanych czy są rasistami odpowiedzą: "Nie no co ty!! Ale lubie kawały o żydach i murzynach" Ot co moi drodzy To też jest rasizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów