📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
później jak dorośnie i im wpierdoli to będzie płacz
i zdziwienie e faceci to świnie i biją kobiety
i zdziwienie e faceci to świnie i biją kobiety
Teraz rozumiem dlaczego skośny lata z tasakiem i zabija kobiety jak leci
A pewnie gdyby oddal (a pewnie kiedys odda) to nagle w sali pojawi sie opiekun, dyrektor, minister edukacji, policja, wszyscy beda oburzeni a reszta bialorycerzy go skopie na smierc
dlatego wlasnie dziewczynki sobie na takie rzeczy pozwalaja w dzisiejszych czasach, w polsce tez niejeden nauczyciel wam powie ze dziewczynki potrafia byc gorsze od chlopcow
dlatego wlasnie dziewczynki sobie na takie rzeczy pozwalaja w dzisiejszych czasach, w polsce tez niejeden nauczyciel wam powie ze dziewczynki potrafia byc gorsze od chlopcow
the_bill napisał/a:
To raczej nie są Chiny, prędzej jakiś Wietnam albo Tajlandia.
Tez tak mi sie wydaje, w takim razie to mogą być lejdiboje
cygan_obiezyswiat napisał/a:
młody dostał bęcki od dziewczyn
Spokojnie. Podrośnie i zmężnieje, to im wszystkim poprawi urodę.
Należało mu się.
Pamiętaj: samiec twój wróg!
Pamiętaj: samiec twój wróg!
Aż pewnego razu jej wjebałem na przerwie i do dziś mam z nią spokój. Później nawet do buzi jej dać nie chciałem.
A to dziwki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów