📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-Huher
nie do końca Cie podzielam. Techno fakt... muzyka do klubu a nie do słuchania po ciemku na słuchawkach bez przesłania tylko Umc UMc , tak jak to teraz dupstep sie nazywa zero skal tylko pusta melodia nie trzymająca schematu.Za hip hopem też nie przepadam, ale stary nie lansiarki hh jak K44 i kilka innych ,może melodią mnie nie powalają bo jestem wychowany na innych klimatach za to tekst mozna przywołać do życia każdego z nas, bo spiewają to ludzie którzy coś przeżyli w życiu.
Mam kolegów punków i w starym hip hopie widzą dużo wspolnego, jednak teraz "hip hopowcy" od grubsona czy czegoś innego NA SZEROKO mówią "JA pierdole metali i punków kurwa Hip hop rulez no wiecie ganja też wejdzie to jestem troche rastamem! GRUBSON" !
To tyle.
nie do końca Cie podzielam. Techno fakt... muzyka do klubu a nie do słuchania po ciemku na słuchawkach bez przesłania tylko Umc UMc , tak jak to teraz dupstep sie nazywa zero skal tylko pusta melodia nie trzymająca schematu.Za hip hopem też nie przepadam, ale stary nie lansiarki hh jak K44 i kilka innych ,może melodią mnie nie powalają bo jestem wychowany na innych klimatach za to tekst mozna przywołać do życia każdego z nas, bo spiewają to ludzie którzy coś przeżyli w życiu.
Mam kolegów punków i w starym hip hopie widzą dużo wspolnego, jednak teraz "hip hopowcy" od grubsona czy czegoś innego NA SZEROKO mówią "JA pierdole metali i punków kurwa Hip hop rulez no wiecie ganja też wejdzie to jestem troche rastamem! GRUBSON" !
To tyle.
O ja jebie. Na kogo trzeba zagłosować, żeby u nas takie zajęcia w podstawówce dzieci miały?
No kurwa, aż przyjemnie posłuchać jak dzieciaki napierdalają Gdy za młodu sobie nieźle radzą, co będzie potem?
@UP
Niestety nigdy nie będę podzielał twojego zdania. Pantera definitywinie mi się nie podoba..a co do tytułu,to jakoś nie jestem pewien czy Metallica ma coś wspólnego z szatanem..Może Slayer (Chociaż Araya jest katolikiem..no kurwa paradoks). A co do filmiku,no to dzieciaki dobrze grają. Mała na prowadzącej daje radę.Brak basisty,chociaż z nim czy bez niego,co za różnica. i tak ich nigdy nie słychać. Pener - za filmik - PIWO.
Niestety nigdy nie będę podzielał twojego zdania. Pantera definitywinie mi się nie podoba..a co do tytułu,to jakoś nie jestem pewien czy Metallica ma coś wspólnego z szatanem..Może Slayer (Chociaż Araya jest katolikiem..no kurwa paradoks). A co do filmiku,no to dzieciaki dobrze grają. Mała na prowadzącej daje radę.Brak basisty,chociaż z nim czy bez niego,co za różnica. i tak ich nigdy nie słychać. Pener - za filmik - PIWO.
@up,
Bóg sprzyja Ozziemu... Znaczy Ozzy sprzyja Bogowi, dlatego nie odchodzi.
Tak, czy siak, jak Osbourne odejdzie, to zastąpi tron Dio w piekle ]
Bóg sprzyja Ozziemu... Znaczy Ozzy sprzyja Bogowi, dlatego nie odchodzi.
Tak, czy siak, jak Osbourne odejdzie, to zastąpi tron Dio w piekle ]
Ja tam moze fanem Metallici nigdy nie bylem, pare kawalkow lubie, i to tych szlagierow w wiekszosci (pewnie uslysze ze wszystkie to szlagiery ) ale fakt faktem: patrzac na te dzieciaki az sie milo robi na sercu
Huher napisał/a:
\jest nadzieja że pierdolony hip hop i techno odejdzie w zapomnienie
lamusie, to ze w twojej muzyce stawia sie nacisk na sprzęt i gre to nie znaczy, ze kazda w ktorej sie nie stawia na to nacisku jest gorsza. Wole prawdziwy tekst, niz napierdalanie na 5 sznurkach przyczepionych do drewnianej deski. lamusie. (double kill)
Cytat:
nie do końca Cie podzielam. Techno fakt... muzyka do klubu a nie do słuchania po ciemku na słuchawkach bez przesłania tylko Umc UMc , tak jak to teraz dupstep sie nazywa zero skal tylko pusta melodia nie trzymająca schematu
za techno nie przepadam, ale jest wiele gatunkow muzyki elektronicznej i wiele kawalkow, ktore fajnie sie slucha na sluchawkach w obojetne jakiej sytuacji(a po dobrych narkotykach to juz jest kosmos).
jakos 300 lat temu potrafili robic gleboka muzyke z przeslaniem bez uzycia ani jednego slowa. tylko teraz nagle oglupione przez telewizje spoleczenstwo stwierdzilo, ze zeby utwor mial przekaz, musza ten przekaz slownie uslyszec.
Huher ty pedale, hip-hop to kultura a nie rodzaj muzyki pierdolony chłopku MTV
Huher napisał/a:
Aż się chce patrzeć ... jest nadzieja że pierdolony hip hop i techno odejdzie w zapomnienie, a takie zespoly jak MetallicA czy AC/DC znów będą na pierwszym miejscu u młodych
nie zapominając o Ozzym osbourne
A co ci kurwa przeszkadza w hip hopie po za tym jest to kultura.Muzyka to rap! Każdy ma prawo słuchać tego co lubi.
Zapraszam do lektury pl.wikipedia.org/wiki/Hip-hop
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów