📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierwszy lepszy student ją pokona.
Małgocha pewnie 6 takich wcześniej na hejnał wyjebała- dlatego przy 7 już tak dobrze nie wchodziło.
"MAKUMBA,"zawodnik z Krzywiczyn(woj.opolskie),jeśli jeszcze żyje,osiąga wynik 9,8sek.Byłem przez pewien okres jego sponsorem.
I_T_I napisał/a:
artureq ona jest łatwa tylko ty jestes Chójem
1. Może i jest ławta, ale widzę, że dla Ciebie słownik ortograficzny był za trudny.
2. Skąd wiesz, że ławta? Chcesz się czymś podzielić?
3. Dzięki, że Chój chociaż z dużej litery napisałeć - okazałeś mi choć trochę należnego szacunku.
4. Mam nadzieję że nazwanie mnie ChÓjem podniosło chociaż trochę twoją zapewne zjebaną samoocenę dzieciaku i przez najbliższy czas będziesz miał powód do podniecania się...
5. Co to ma w ogóle kurwa być?! Stary Ci się do wanny czy pod pościel wpierdala?
tylko czknęła w odpowiedzi... bo co tu powiedzieć można...
Idealna dziewczyna
o żesz kurwa ja pierdole ;D szkoda,że nie ma żadnych oficjalnych zawodów w piciu bo byśmy mogli wysłać wielu polskich reprezentantów m.in. Goche ;]
Artureq, jeśli nazwanie Cię "Chójem" (nawet z błędem), jest dla Ciebie oznaką szacunku... to ja nie wiem, na jakim świecie żyjesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów