📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I dobrze, ma jakieś konkretne hobby, a nie opierdala się przed TV, oglądając mózgojebne kretyństwa. Nie popieram amerykańskiego imperializmu wojennego, ale umieć obronić się powinien każdy obywatel.
Czym wy sie podniecacie? tym ze na 4 kawałki rozłożyła broń ? nogi niech rozkłada !
złożyła karabin ze sprawdzeniem w jedną gołotę
W końcu znalazłem potencjalną kandydatkę na moją dziewczynę. Trzeba ją złapać, zanim dorośnie i zdziczeje w kuchni.
Pewnie jej tata chciał mieć syna...
Pewnie jej tata chciał mieć syna...
2 skrzynki bananów i małpę nauczę coś takiego
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów