Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up oczywiście że porządni. Załatwił sprawę w minutę, bez skakania po głowie, kopania, maltretowania, torturowania. Jak dla mnie bohater
A teraz na poważnie: Nie porównuj NASZYCH kibiców, do tych zza wschodniej granicy... NIGDY!
No co ty nie powiesz.
PAP2007-09-22, ostatnia aktualizacja 2007-09-22 14:26
22-letni mężczyzna zmarł w nocy ugodzony nożem, prawdopodobnie przez stadionowego bandytę. Drugi mężczyzna jest ranny.
Jak inofrmuje kielecka policja do zdarzenia doszło z piątku na sobotę - po meczu piłkarskim Kolporter Korona Kielce-Legia Warszawa, w okolicy Al. Solidarności. Do stojącego na skrzyżowaniu ulic auta podbiegł nieznany mężczyzna, który przez otwarte okno zadał kilka uderzeń nożem siedzącemu w samochodzie 22-latkowi. Ranny pasażer samochodu po przewiezieniu do szpitala zmarł
źródło
A teraz na poważnie: Nie porównuj NASZYCH kibiców, do tych zza wschodniej granicy... NIGDY!
Jedni i drudzy to jedno wielkie ścierwo. Ze wschodu, czy zachodu, północy czy południa. To jest wyjątkowo znamienne, że wszystkie inne sport łącznie ze wszystkimi napierdalankami, rugby i innymi agresywnymi sportami nie generuje tyle złego co piłka nożna. Powinni to zdelegalizować tak jak nazizm!
@petru serio? wklejasz info sprzed 9 lat? Ja Ci zaraz mogę wkleić sprzed 15 jak się w Anglii czy gdzie indziej cięli.
Koleś ma w nicku petru to czego Ty się po nim spodziewasz? Nowoczesna TFU.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów