18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
barney88 2023-02-18, 12:30 2
Kurwy jebane bambusy jeszcze troszkę i jebane szoszony będą u nas to robić
Zgłoś
JanJankowski 2023-02-18, 12:40 3
Genialna fraza!!!!quote="JackCola"]cywilizacja jest jak pranie ,nie należy mieszać białego z kolorowym XD

Zgłoś
SzCzWaNyLiS 2023-02-18, 13:19 2
Nie wiem jak można mieszkać w kurwidołku zwanym u s a i nie zradykalizować się widząc takie rzeczy
Zgłoś
shoe5maker 2023-02-18, 13:24 6
silwerbalk napisał/a:

A białe frajery siedzą i kurwa nic zero null kurwa a małpy terroryzują ..... Ja pierodle co jest z wami ludzie nasi przodkowie kiedyś do nich strzelali w Afryce za to że murzyn źle staną albo rzucił groźny wzrok .... A teraz wypierdalają białym kobietą partyzanta i chuj nie ma reakcji .... dla tego ten świat się spierodli w odmenty chaosu a cywilizacja ludzka upadnie w niebyt bo po naszej śmierci to te chuje nic nie będą umieć naprawić bądź zbudować coś bardziej zaawansowanego niż chatka z liści i błota. Może o to chodzi lewaką ? Będzie wtedy zero emisyjnie wszędzie

Ale tak na serio w obronie zupełnie obcej osoby przed takimi pawianami, nie zaryzykowałbym ataku z gołymi łapami. Te śmieci lubią nosić przy sobie noże. Musiałbym mieć coś w ręku, chyba że byłbym z grupą ludzi podzielających mój pogląd, iż murzyna trzeba przekopać.
Zgłoś
Con4terPro96 2023-02-18, 14:10 5
99% murzynów jest do odjebania z miejsca -- Kiedyś tak bardzo żydów nie lubili i zrobili im oraz nam polakom piekło - niemcy rasa panów w dupe jego mać
Niech może powrócą do korzeni i spróbują z małpami - małpa coś odwala nawet minimalnie i odrazu ląduje w takim obozie pracy - Może mordować nie powinni , ale również nie wypuszczać i wprowadzić 1 ale prostą zasadę - zapierdalasz 8-10h dziennie i jesz albo buntujesz się i zdychasz z głodu + live na sadisticu jak małpy wiją się z głodu

I odrazu było by miłej w tym berlinie
Zgłoś
darek1234 2023-02-18, 14:51 1
Con4terPro96 napisał/a:

nam polakom

Gratuluję...
Zgłoś
Kici-Kici 2023-02-18, 15:38 5
dobry murzyn to martwy murzyn i nikt mi nie powie, że jest inaczej
Zgłoś
żmij 2023-02-18, 16:35 2
fuse_beyond napisał/a:

dobry murzyn to martwy murzyn i nikt mi nie powie, że jest inaczej

Ktoś mógłby tak powiedzieć, ale świetnie wiedzielibyśmy, że pierdoli głupoty.

Zgłoś
Baronessa 2023-02-18, 17:31 2
Alien539 napisał/a:

i bardzo dobrze jebac ten feministyczny swiat a szmata napewno za darmo nie dostala

Oby twojej starej jakiś czarnuch wyjebał takiego samego gonga w sklepie spożywczym.
Zgłoś
Juzwa 2023-02-18, 19:11
silwerbalk napisał/a:

A białe frajery siedzą i kurwa nic zero null kurwa a małpy terroryzują ..... Ja pierodle co jest z wami ludzie nasi przodkowie kiedyś do nich strzelali w Afryce za to że murzyn źle staną albo rzucił groźny wzrok .... A teraz wypierdalają białym kobietą partyzanta i chuj nie ma reakcji .... dla tego ten świat się spierodli w odmenty chaosu a cywilizacja ludzka upadnie w niebyt bo po naszej śmierci to te chuje nic nie będą umieć naprawić bądź zbudować coś bardziej zaawansowanego niż chatka z liści i błota. Może o to chodzi lewaką ? Będzie wtedy zero emisyjnie wszędzie

DObrze w zasadzie piszesz, ale do kurwy nędzy, naucz się odmiany przez przypadki!!!
Zgłoś
braniewiak69 2023-02-18, 20:42
Zapraszamy Bambusa do Polski do Elbląga
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2023-02-18, 21:15
Mega stary film. Jakoś przed 2015 rokiem juz był w sieci.
Zgłoś
dwakilo 2023-02-18, 22:04
Yelu napisał/a:

Reakcja reszty lewaków też niczego sobie, taka "poprawna"

To są katolicy. Prawa strona mocy.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-02-19, 1:07
Zgłoś
lary53 2023-02-19, 2:06
asfalt powinien na ulicy leżeć tam jego miejsce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem