📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba bardzo stary fragment nagrania... I nie mówcie mi, że w takich czasach ten widok jeszcze Was zadziwia
Bo to może być twój rower.
A dlaczego jak jedziesz samochodem i widzisz murzyna jadącego rowerem to go nie pierdolniesz?
Bo to może być twój murzyn.
Dlaczego jak jedziesz samochodem i widzisz cygana jadącego rowerem to go nie pierdolniesz?
Bo to może być twój rower.
A dlaczego jak jedziesz samochodem i widzisz murzyna jadącego rowerem to go nie pierdolniesz?
Bo to może być twój murzyn.
W weekend można było zobaczyć walczącą małpę.
Kurde a myślałem że zobacze murzyna
no prosze-amoja kobita do dzis za cholere nie moze sie nauczyc.z kim ja sie chajtnąłem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów