Uga buga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Uga buga
Jakoś tak mi się przypadkiem wstawiło
W jakim mózgu?
mit2 napisał/a:
Jakoś tak mi się przypadkiem wstawiło
Jak ja się cieszę że są takie miejsca jak Sadistic, możesz bezkarnie wrzucać takie piękne artystyczne dzieła ( jeszcze lepiej wyglądało by to jakby dziadek Adolf namalował to swoimi pędzlami), i nie słychać w ogóle echa poprawności politycznej, gdzie na jakimś zwykłym portalu to juz byś przez juleczki został obsmarowany.
HermanVonSztolc napisał/a:
Jak ja się cieszę że są takie miejsca jak Sadistic, możesz bezkarnie wrzucać takie piękne artystyczne dzieła ( jeszcze lepiej wyglądało by to jakby dziadek Adolf namalował to swoimi pędzlami), i nie słychać w ogóle echa poprawności politycznej, gdzie na jakimś zwykłym portalu to juz byś przez juleczki został obsmarowany.
Mi się zdaje, że w niedługiej przyszłości nowo utworzone ministerstwo cenzury i myślozbrodni tego pustaka-mopołba weźmie się za zamykanie portali takich jak ten.
Także trzeba korzystać póki można
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów