18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mit2 2024-03-17, 18:44 8

Jakoś tak mi się przypadkiem wstawiło

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
dr.lecter 2024-03-17, 20:34
takijedenzjeb napisał/a:

Amełykańskie szkoły są naprawde zjebane, idziesz sobie korytarzem a nagle murzynowi coś w mózgu mówi aby najebać tak poprostu, jebane niedorozwinięte małpy.

W jakim mózgu?
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-03-17, 22:44 1
mit2 napisał/a:

Jakoś tak mi się przypadkiem wstawiło

Jak ja się cieszę że są takie miejsca jak Sadistic, możesz bezkarnie wrzucać takie piękne artystyczne dzieła ( jeszcze lepiej wyglądało by to jakby dziadek Adolf namalował to swoimi pędzlami), i nie słychać w ogóle echa poprawności politycznej, gdzie na jakimś zwykłym portalu to juz byś przez juleczki został obsmarowany.
Zgłoś
mit2 2024-03-17, 22:50
HermanVonSztolc napisał/a:

Jak ja się cieszę że są takie miejsca jak Sadistic, możesz bezkarnie wrzucać takie piękne artystyczne dzieła ( jeszcze lepiej wyglądało by to jakby dziadek Adolf namalował to swoimi pędzlami), i nie słychać w ogóle echa poprawności politycznej, gdzie na jakimś zwykłym portalu to juz byś przez juleczki został obsmarowany.

Mi się zdaje, że w niedługiej przyszłości nowo utworzone ministerstwo cenzury i myślozbrodni tego pustaka-mopołba weźmie się za zamykanie portali takich jak ten.
Także trzeba korzystać póki można

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-03-18, 0:08
Podstawowa zasada to nie odwracać się do zwierzęcia plecami. Rudy sam sprowokował ten atak naczelnego
Zgłoś
jkllll485 2024-03-18, 12:29 1
Tylko ciota i pedał atakuje z partyzanta
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów