📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Jak widzę takie zdjęcia, to aż się we mnie gotuje...Sam chciałbym postrzelać z AK-47 :|
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Ale z was kurwa żartownisie a problem jest w tym że ten czarnuszek nie ma dzieciństwa tylko śmiga z karabinem .
Ten oto dzieciak wsadziłby każdemu z was kilo ołowiu i nawet by kurwa nie mrugnął , takie dzieci są gorsze od dorosłych , zabijają bez emocji bez wyrzutów sumienia i dla zabawy żeby się pośmiać z konającego .
Kalosze Wodza Etiopii: +10 do obrony, 100% ochrona przed wodą, +50 do gwałtu.
Jak tak się zastanowić to smutne w Afryce dzieci zostały wysłane na wojne ,a w Europie ktoś marznie bo nikt nie zebrał bawełny na skarpetki i sweterki
W sumie to muszą mieć tam zabawnie, takie Team Fortress bez Grubego na żywo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów