18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Małpie figle.
de_Sade • 2019-09-21, 22:44
Nie wiem, co ten biały planował, natomiast czarnym wyszło to, co lubią, zupełnie spontanicznie( niecierpliwi od 0:50):

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................7 2019-09-22, 10:56 1
SupremeLeader napisał/a:

No pimp187 gdzie jesteś? Patrz jak cudownie czarni ubogacają świat, nie to co głupie polaczki, co? Podziwiaj swoich idoli. To jest kultura, nie tam jakieś polaczki, co?

Ale polaczki się niczym od nich nie różnią, takie same sebiki mordeczki spod ławki-wpierdolić komuś w dziesięciu,zajebać telefon itp .Wam się naprawdę wydaję, że jesteście w cywilizowanych krajach uznawani za Europejczyków? Jesteście tylko tanią siłą roboczą,gorszym elementem mającym wykonać robotę, którą brzydzi się Niemiec,Holender czy inny Irlandczyk.
Zgłoś
Justynka99 2019-09-22, 11:16 12
Pimp187 napisał/a:

Ale polaczki się niczym od nich nie różnią, takie same sebiki mordeczki spod ławki-wpierdolić komuś w dziesięciu,zajebać telefon itp .Wam się naprawdę wydaję, że jesteście w cywilizowanych krajach uznawani za Europejczyków? Jesteście tylko tanią siłą roboczą,gorszym elementem mającym wykonać robotę, którą brzydzi się Niemiec,Holender czy inny Irlandczyk.

Chcialeś awansować ze zmywaka na kelnera, ale za małe kwalifikacje i stąd ta frustracja?
Zgłoś
p................a 2019-09-22, 12:23
Naczelne w swoim żywiole. Czym to się różni od szympańskich figlów?
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-09-22, 12:40 1
Kurwa, skaczą po nim jak w scenie z filmu "chłopaczki z sąsiedztwa"
Zgłoś
dantee 2019-09-22, 13:37 1
jebane małpy, powinni być zamykani w klatkach. Ścierwo i podludzie
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-09-22, 13:48 1
beegos napisał/a:

Zniesienie niewolnictwa było największym błędem ludzkości

Ty debilu!!! BABRANIE się w niewolnictwo było największym błędem białego człowieka, reszta to konsekwencje i historia. Nie znieśli by, to by inne problemy z tym były. A co do samego USA i już tak w 100% poważnie, to błędem było to w jaki sposób zniesiono niewolnictwo, a nie samo zniesienie. Niemniej, powtarzam, największym błędem był sam import tych ludzi do europy i usa.
Zgłoś
kooloo 2019-09-22, 14:53
Powinni uspic cale stado
Zgłoś
shoe5maker 2019-09-22, 15:02 1
Pimp187 napisał/a:

Wam

A ty co Niemiec tureckiego pochodzenia. Wjebał wszystkich do jednego wora, a sam się uważa za wzór.
Zgłoś
archymaster 2019-09-22, 16:30
na chuj dajecie piwo ?
Zgłoś
Kamil1986DC 2019-09-22, 17:04
shoe5maker napisał/a:

A ty co Niemiec tureckiego pochodzenia. Wjebał wszystkich do jednego wora, a sam się uważa za wzór.

Ja jako normalny człowiek wstydzę się swojej polskości
Zgłoś
maderfakermen 2019-09-22, 20:52 2
Kamil1986DC napisał/a:

Ja jako normalny człowiek wstydzę się swojej polskości

to ulep chatę z gówna i patyków. i z niej nie wychodź.
Zgłoś
Preatorius 2019-09-22, 23:18 1
Nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z Eminemem
Zgłoś
eenocosTy 2019-09-23, 9:16
po chuj tam lazł ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem