W Brazylii szukanie męża zaczyna się wyjątkowo wcześnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Vrog napisał/a:
Czy cię kurwa pogrzało? Przecież to dziecko zjebusiee jest. Tu stary berecie mokry
Ciekawe kto tu jest bardziej pogrzany. Ktoś kto sobie pisze jakieś głupoty w internecie czy ktoś kto uczy na oko 6-7 letnie dziecko takich rzeczy i jeszcze wrzuca do sieci.
Naoglądała się co stara z dupskiem wyprawia więc co się dziwić? Pewnie stara jeszcze to nakręciła bo jest pełna dumy z umiejętności córki...
ANALizator napisał/a:
Nie wiem jak was, ale mnie podnieciła mała niunia .. pierdolenie to jest z tym że sex od 16 lat, można uprawiac sex od razu po pierwszej miesiaczce
W PL od ukończonego 15 roku życia. Znam się na tym.
Zabawa kończy się kiedy komuś stanie się krzywda - dalej to już komedia.
Coś było że szybko zaczyna... Jak się żyje w kraju gdzie średni wiek zgonu dla ludzi to 20-kilka lat, to się kurwa trzeba w tempie rozmnażać, bo członków gangu w końcu zabraknie.
Czemu te brudasy słuchają tak spierdolonej muzyki, no kurwa, co filmik to jakieś porykiwania lecą jakby się windows media player zaciął na XPeku
Pewnie wyrośnie na porządną małpią kurwę jak jej stara.
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Przecież to już pedofilia jest. Już lepiej jakby ją zagryzł jakis pies, przynajmniej na taką degrengoladę nie trzeba będzie patrzeć.
No - mała, a rusza się lepiej od tych "damulek" naszych polskich z jutuba czy tiktoka (notabene, kurwa nie wrzucajcie tu filmików z tt bo tam juz wszystko obejrzane zostało)... btw.2. wyrośnie na dobrą żonę i kochankę, potrafiącą zadowolić swojego ukochanego... a nie co te tempe dzidy laleczki z naszego polskiego jutuba czy tiktoka ^_^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów