Małpki zaczepiają panią która po prostu sobie szła i nic im nie wadziła. Po prostu taka ich natura i musimy się do tego przyzwyczaić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Murzynów powinni zacząć utylizowac w gazowni na majdanku
dostała za to, że jest gruba
darek1234 napisał/a:
Te małpy powinny od razu trafić do pudła, tam się bardziej dowartościują
Nie kurwy powinny trafić na stos
Kurwa chciałbym mieć taką sytuację w stanach i mieć broń, ach ta satyskacja, najpierw strach w ich oczach a potem spierdalanie
A potem przyjdzie ci taki „cwel biskupa” i pierdoli, że w Polsce patola robi to samo co czarnuchy w stanach.
Usa jest krajem upadlym. Takiego bandyctwa nie bylo nawet na dzikim zachodzie.
Na dzikim zachodzie było dokładnie to samo, tyle że w wykonaniu białych
czemu nikt nie wyśle tych małp na swoją wyspe i tam zostawi - z dala od społeczeństwa
ciekawe, że w jednym miejscu komentujący wychwalają ciemnoskórych miłośników islamu a w innym miejscu wkładają ich do pieców
idealnie pasuje pl.wikipedia.org/wiki/Z_kamer%C4%85_w%C5%9Br%C3%B3d_zwierz%C4%85t
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów