Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Jesteś ciapaty czy co?
99' ? To by wiele tłumaczyło.
P.S Angel piękna popisówa przed gimbusami z tym opisem, staraj się mocno bo cię wypierdolą z posadki
XasakkuX ma rację.
Sorki, ale jakoś te opisy do mnie nie przemawiają. Lubię ciężki humor itd. itp., ale non stop powtarzanie "małpy", "zoo" itp. jest kurwa żenujące... Lubię dowcipy rasistowskie, antysemickie, antyreligijne i wiele innych, ale do chuja to są kurwa ludzie!!! Dowcipy, dowcipami ale to jest jawny kurwa rasizm! Załóżmy, że miałbyś matkę czarną, to kurwa do schroniska byś ją oddał??? Nie wiem czy takie opisy są pod publiczkę czy rzeczywiście ktoś tutaj jest zdrowo popierdolony... Dlaczego??? Ano kurwa dlatego, że nie miałeś ŻADNEGO wpływu na to gdzie i jakiego koloru skóry się urodziłeś i równie dobrze mógłbyś przez przypadek zostać ciapatym, który po kilku latach życia byłby żywym kurwa C4!!!
Zgadzam się, że czarnuchy z getta są pokurwieni, ale to samo mogę powiedzieć o dresikach z każdej zjebanej dzielnicy poszczególnych polskich miast... tzw. "olimpijczyków"...
nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie ta strona jest po to, by schlebiać najniższym instynktom (no, może nie zawsze), jest swoistym zaworem bezpieczeństwa, żeby nie zwariować. tu jest miejsce na sarkazm (najniższą formę humoru, ale najwyższą formę inteligencji), polityczną niepoprawność i inne nieprzystające w życiu codziennym formy ekspresji. jeśli tego nie rozumiesz, to może ta strona nie jest dla Ciebie? pewnie, że na co dzień nie będę murzyna nazywał małpą (bo mnie za to wsadzą), chyba, że jak małpa będzie się zachowywał (wtedy to już chuj, jebać polityczną poprawność), ale to samo tyczy się białego/żółtego/metyso-mulata czy upośledzonego. na koniec - nie podoba się, scroll down and it didn't happen.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów