📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to mi się podoba, ktoś robi coś, gdzie inni ze startu powiedzieli by "panie daj pan spokój" Sam marzę o projekcie czegoś małego z dużym silnikiem ale na to trzeba trochę kasy, ale jeszcze więcej umiejętności i warunków by móc takie coś robić po prostu a tego drugiego już nie mam. Wiele projektów powstaje takich że głowa mała, ale zazwyczaj kończy się w połowie drogi i koniec z projektem.
Mi przypadł do gustu taki mod youtube.com/watch?v=6tobwaVKI_Q
Jest to coś, czego nikt inny nie ma i ten maluch jest tego przykładem, da się ? da się !, więc zrobił i ma i może się pochwalić a do tego wiele osób będzie mu przytakiwało, że zrobił taki konkret a większość społeczności sadola będzie twierdziło że to dalej maluch bo tyle mają do czynienia z motoryzacją co świnia z odchudzaniem
Mi przypadł do gustu taki mod youtube.com/watch?v=6tobwaVKI_Q
Jest to coś, czego nikt inny nie ma i ten maluch jest tego przykładem, da się ? da się !, więc zrobił i ma i może się pochwalić a do tego wiele osób będzie mu przytakiwało, że zrobił taki konkret a większość społeczności sadola będzie twierdziło że to dalej maluch bo tyle mają do czynienia z motoryzacją co świnia z odchudzaniem
Lew napisał/a:
Po to by np miękła pała psudo cwaniaczkom w autach mega pro audi bmw merc itp
Jak nagle spod świateł bierze ciebie niby cywilne np sc i doganiasz go dopiero przy prędkościach grubo ponad 200 km/h o ile twój bolid tylko wyciągnie
To pokaż jak w zakręcie bierzesz innych takim autem jak sc. Wielu z pod świateł szaleje ale jak widzą zakręt to pała im mięknie i tylko ruch blokują
Pierdolenie o tym że kasa wyjebana na marne w rzęcha jest debilizmem. Jedno wydają na kurwy, drudzy na jedzenie i abonament w nc+ a ta mała pozostała grupa wydaje kase na swoje hobby i pierdoli to co mówią inni Ich kasa, ich hobby, ich wyniki, rezultaty, osiągi, projekty, marzenia, twory tych pasji. Dlatego nie pierdolić że kasa wydana na marne tylko pilnowac swojego portfela i nie zaglądać do cudzych. W tym społeczeństwie posiadanie hobby bywa niebezpieczne....moga cie zjebać internetowi napinacze! o zgrozo.
Swoją drogą....w planach:
youtube.com/watch?v=GzXVLbs41Ew
Ale wiadomo że nie ogarne takiego silnika i zawieszenia bo nie ten budżet Myślę jednak stworzyć coś podobnego z dość mocnym jak na mase całości silnikiem. Do zapierdalania ))
Swoją drogą....w planach:
youtube.com/watch?v=GzXVLbs41Ew
Ale wiadomo że nie ogarne takiego silnika i zawieszenia bo nie ten budżet Myślę jednak stworzyć coś podobnego z dość mocnym jak na mase całości silnikiem. Do zapierdalania ))
Z malucha formuły nie zrobisz, liczy się tylko to że ktoś ma pasję i zamiłowanie do marki. Ludzie lubią różne samochody i chwała im za to możemy podziwiać lub krytykować ich pracę. Dziamian przypomniałeś mi filmik z YT też mi bardzo przypadł do gustu a co wy na to :
youtube.com/watch?v=5ufmWmc97-k
youtube.com/watch?v=5ufmWmc97-k
Ostatnio gdy swoja ibizą jechałem do pracy zauważyłem daleko za mną mały czerwony punkcik który z dużą prędkością zbliżał się do mnie. Patrze na licznik, jade 120 km/h. Jadę dalej a tu kurwa wyprzedza mnie czerwony maluch z prędkością 140/150 km/h. Potem jak już mnie wyprzedził to wziął na jedno wyprzedzanie 2 osobówki, busa i tira. Nosz kurwa mać. Ale mam nadzieje że niedługo pojawi się filmik który pokaże jak wygląda tak szybko jadący maluch po czołówce z tirem
50 kucyków ma tel malczan
To dalej maluch
Maluch to najbezpieczniejsze auto świata. Przy zderzeniu czołowym wgniecenie dochodzi maksymalnie do silnika.
Kiedyś po Bydgoszczy jeździł bodajże przerobiony trabant należący do syna Kluszczyńskiego. Wstawił tam silnik z Porsche
Fajne... tylko po chuj? Znaczy generalnie rozumiem, pasja miłość... Kiedyś, parę lat temu, siedziałem w Amigach. Oprócz ogólenj kolekcji, Złożyłem sobie z muzealnych części taką A1200 w towerze, z kartą 3d, dzwiękową, Apollo 060, ram itd itd, że mucha nie siada i mózg rozjebany...dodatkowo zacząłem składać wypasioną A3000... I wziąłem to wszystko sprzedałem. Bo za tą kasę już dawno miałbym x1000. W którymś momencie trzeba sobie zadać pytanie: Kocham to, ale czy kurwa ma to jakikolwiek sens?
bayer00001 napisał/a:
Ale mam nadzieje że niedługo pojawi się filmik który pokaże jak wygląda tak szybko jadący maluch po czołówce z tirem
Jadąc na motocyklu przy czołówce z TIRem też masz zerowe szanse przeżycia, a jakoś ich jeszcze nie zakazali. Dziwne, nie?
Ja osobiście wolał bym takiego malczana niż BMW ala 1.6 czy najszybsze bolidy świata honda civic -.-
Kazdy co dissuje malacze musi mieć poniżej 18 albo 60 iq, a zapewne to sama gimbaza która chuja wie o prawdziwych samochodach.
Tu nie chodzi o osiągi czy wygląd bmw z drewnianymi spoilerami, tylko o to co te auto reprezentuje.
Ten malacz reprezentuje inteligentnego gostka co dziś wie więcej niż wy kiedykolwiek się dowiecie, pasjonata, i gościa który zamiast siedzieć i drapać sie po piździe zabrał sie do roboty i zmontował coś pięknego.
Kazdy co dissuje malacze musi mieć poniżej 18 albo 60 iq, a zapewne to sama gimbaza która chuja wie o prawdziwych samochodach.
Tu nie chodzi o osiągi czy wygląd bmw z drewnianymi spoilerami, tylko o to co te auto reprezentuje.
Ten malacz reprezentuje inteligentnego gostka co dziś wie więcej niż wy kiedykolwiek się dowiecie, pasjonata, i gościa który zamiast siedzieć i drapać sie po piździe zabrał sie do roboty i zmontował coś pięknego.
Te wszystkie mieknięcia pały na pasach i zbierane szczęki z ulic jest ok, ale nie na co dzień. Jak tymwozić np. żone z dzieckiem i jeszcze ew jakieś zakupy ? Jako drugie auto to popieram, sam sprzedzałem tak nienawidzonego przez koneserów samochodwych civica "żelazko" w którego wjebalem ponad 11 tys zł. Powód ? No jak tym kurwa jeździc na codzień ? Nisko, twardo, głośno, na dłuższa metę nie do jazdy w normlanych warunkach. 5 lat przelatałem i przesiadłem sie na volv v-40 w dieleku i chuj w dupe hejterom, bo moge sobie pozwolić na przyjemną, wygodna i ekonomiczną jazdę
To trzeba kochać, polecam artkuły Tadeusza Sałka dla kumatych i lubiących majsterkować i z każdego grata można zrobić strzałę, trzeba mieć czas, narzedzia i względnie niedużo kasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów