📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
@up Jeśli operacji dokonał "Dr House... stfu Dr Bongman" to uszkodzenie wątroby może być spowodowane czymś innym:)
Słabe , sam robiłem mocniejsze i wieksze (dynamony , fb , proch czekoladowy ect)
sam wybuch w 0:50
sam wybuch w 0:50
Szliśmy kiedyś ekipą na plenerowe piwko, po drodze słyszeliśmy mega huk, po przebyciu z kilometra znaleźliśmy chłopaka, leżał na ziemi i krzyczał. okazało się, że zrobił petardę 100 gram prochu foto-fosforowego i jak ją podpalił to nie zdążył uciec i wyjebała. Przyjechała karetka, odwinęli mu dłoń zawiniętą w bluzę, ja zaglądam przez remie sanitariuszowi, a kciuk tego ziomka trzyma się na kości i kawałku skóry. Cała dłoń pokiereszowana... malo tego musiała przyjechać policja ;p więc gościu miał przejebane x2.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów