📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@ do autora tematu
I co, zazdrościsz mu nazywając go "skurwielem "?
Nie chcę wnikać w Twoje dzieciństwo, ale domyślam się że musiałeś walczyć o pożywienie dzidą i drewnianą tarczą ...
I co, zazdrościsz mu nazywając go "skurwielem "?
Nie chcę wnikać w Twoje dzieciństwo, ale domyślam się że musiałeś walczyć o pożywienie dzidą i drewnianą tarczą ...
Złowroga Pralka ! napisał/a:
Linuś nie uświadamiaj plebsu niech żyją w słodkiej niewiedzy
Teoretycznie tak, ale nasz system emerytalny to typowa piramida finansowa (swoją drogą taka piramida jest nielegalna w naszym kraju). Czyli My płacimy na dzisiejszych emerytów bez gwarancji, że to co wypracujemy zostanie nam zwrócone. Właśnie ten mały skurwiel będzie pracował na mnie i na nas wszystkich więc, radził bym mu zdrowo przyłożyć na rozpęd. Bo inaczej skończymy jak emeryci z Sadola.... w wyścigu ze szczurem do śmietnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów