18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
JamPawel 2023-11-26, 2:56 2
Hasło z czasów PRL-u:
DZIECKO + ZAPAŁKI = POŻAR

(czyli POZAR - ZAPAŁKI = DZIECKO ?)
Zgłoś
Ciposzka 2023-11-26, 5:51 1
Będzie seryjniak ,utylizować zawczasu
Zgłoś
BundyR 2023-11-26, 8:22 2
Niech pierwszy rzuci kamień ten, kto za młodu nie spalił sklepu
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-11-26, 10:33 2
JamPawel napisał/a:

Hasło z czasów PRL-u:
DZIECKO + ZAPAŁKI = POŻAR
(czyli POZAR - ZAPAŁKI = DZIECKO ?)

(czyli: pożar - dziecko = zapałki czyli: tak powstały Czechowice - Dziedzice
Zgłoś
marcin9002 2023-11-26, 13:40 1
Zajebac małego kaszojada. Z takiego chujka zło można wypełnić tylko stosując kary cielesne. Jeśli nie pomoże i to wtedy w ostatecznosci przerobić na schabowe.
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-11-26, 14:16
BundyR napisał/a:

Niech pierwszy rzuci kamień ten, kto za młodu nie spalił sklepu

Ja paliłem śmietniki. Ale raz przegiąłem i spaliła się jakaś szopa obok. Straż gasiła, nie wiem czy komuś coś się stało, ale wtedy miałem może 12 lat i jebało mnie to. Martwiłem się tylko czy mnie nie złapią. Nie złapali.
Zgłoś
Robert.waw 2023-11-26, 20:48
A na tych wszystkich jebanych szkoleniach bhp czy innych mówią, że podpalony materiał zapala się błyskawicznie i w razie pożaru każda sekunda się liczy
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-11-26, 21:31
W sumie jak byłem mały to z bandą rogala podpalałem śmietniki, bo mówili że nie mam psychy. XD W sumie to było głupie no i złe towarzystwo zrobiło swoje.

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
qizmo 2023-11-30, 1:10
Jesse.Pinkman napisał/a:

Bezstresowe wychowanie.

Kolejny dureń co myli bezstresowe wychowanie z brakiem wychowania. Czy wam z wiekiem spada iloraz inteligencji?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów