📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
JamPawel napisał/a:
Hasło z czasów PRL-u:
DZIECKO + ZAPAŁKI = POŻAR
(czyli POZAR - ZAPAŁKI = DZIECKO ?)
(czyli: pożar - dziecko = zapałki czyli: tak powstały Czechowice - Dziedzice
Zajebac małego kaszojada. Z takiego chujka zło można wypełnić tylko stosując kary cielesne. Jeśli nie pomoże i to wtedy w ostatecznosci przerobić na schabowe.
BundyR napisał/a:
Niech pierwszy rzuci kamień ten, kto za młodu nie spalił sklepu
Ja paliłem śmietniki. Ale raz przegiąłem i spaliła się jakaś szopa obok. Straż gasiła, nie wiem czy komuś coś się stało, ale wtedy miałem może 12 lat i jebało mnie to. Martwiłem się tylko czy mnie nie złapią. Nie złapali.
A na tych wszystkich jebanych szkoleniach bhp czy innych mówią, że podpalony materiał zapala się błyskawicznie i w razie pożaru każda sekunda się liczy
W sumie jak byłem mały to z bandą rogala podpalałem śmietniki, bo mówili że nie mam psychy. XD W sumie to było głupie no i złe towarzystwo zrobiło swoje.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów