Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomniałeś dodać 5 na 1, a na koniec kopanie lezącego i skakanie mu po głowie, co sprawia, że nie jest to solówka, a egzekucja lub wyrok śmierci. Poza tym jak mawiał papież Polak Jan Paweł II - "zesraj się, a nie daj się" oraz "nie siła lecz technika zrobią z ciebie zawodnika" Pięknie to wygląda, jak mały mimo tego, że jest 2x mniejszy od tego mopa do podłogi to wali cepy na ryj.
Ja znam lepsze ''prawdziła siła, techniki się nie boi''
Cywilizowana solówka białych ludzi, 1 na 1 wyładować emocje i na koniec sie rozejść. Nie ja te małpy 5 na 1 w stadzie lub z partyzanta.
zapomniałeś o skakaniu po głowie
Cywilizowana solówka białych ludzi, 1 na 1 wyładować emocje i na koniec sie rozejść. Nie ja te małpy 5 na 1 w stadzie lub z partyzanta.
Dobrze powiedziane, potem takie małpy chcą równouprawnienia sami będąc rasistami
Jeśli musiała takie farmazony pleść aby cię pocieszyć, nie dziwię się że była.Nie wielkość, ale technika się liczy ..
Moja była, to jednak mądra dziewczyna...
To samiec. I faktycznie brzydki.Mały pobił dziewczynę, ale bardzo brzydką, więc można
Ten mikrus jeszcze nie ma siły ale za kilka lat to raczej nikt mu nie będzie podskakiwać w budzie.
Chyba, że trafi na stado człekokształtnych co jest bardzo prawdopodobne nie tylko w USA ale też w Europie niestety.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów