Szczerze powiem, że nie spodziewałem się takiego finału
Szczerze powiem, że nie spodziewałem się takiego finału
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wyszłoby na jaw, że masz małego czy to, że Ci stoi przy koledze?
Jak lubisz pokazywać fujarę publicznie i nie masz problemu gdy ktoś Cię poniża , to oczywiste że nie pojmujesz tematu, scrolluj dalej.
Zepsułeś mi trola Ale skoro masz 20 lat to stara chyba jeszcze na chodzie, daj namiary to oblukam i może ja pokocham
Matka poznała się z ojcem w monarze bo cpali, ojciec przestał matka nie wiec niie wyszło i zostałem z ojciem, matka cpała dalej, także myślę ze takiego rupiecia byś nie ruszył. Ale gdy miała 20 lat, to nie powiem dobra
Gdybym na moim uniwersytecie wyciął taki dowcip któremuś koledze, na pewno nikt by się nie śmiał, bo to prymitywny i niszowy rodzaj humoru. Ale cóż, śmieją się ci co pracują za 9zł przy łopacie hahaha, lajkujcie to dalej, ja spadam spać bo jutro mam o 9 piętnaście wykłady z marketingu w języku angielskim, a następnie muszę zrealizować kilka ważnych projektów, które przyczynią się do tego, że za parę miesięcy będę miał taką kasę, że nawet sobie nie jesteście w stanie wyobrazić tak dużej liczby. Koniec tego pisania, bo jeszcze w deprechę z zazdrości popadniecie )
Takiego poczucia humoru nie znajdziesz na uniwersytecie trzeciego wieku, Panie 65-latku...
Gdybym na moim uniwersytecie wyciął taki dowcip któremuś koledze, na pewno nikt by się nie śmiał, bo to prymitywny i niszowy rodzaj humoru. Ale cóż, śmieją się ci co pracują za 9zł przy łopacie hahaha, lajkujcie to dalej, ja spadam spać bo jutro mam o 9 piętnaście wykłady z marketingu w języku angielskim, a następnie muszę zrealizować kilka ważnych projektów, które przyczynią się do tego, że za parę miesięcy będę miał taką kasę, że nawet sobie nie jesteście w stanie wyobrazić tak dużej liczby. Koniec tego pisania, bo jeszcze w deprechę z zazdrości popadniecie )
Dawno nie widziałem gościa tak pretensjonalnego, bucowatego, pyszałkowatego i tak kurwa bezczelnie głupiego. Mam nadzieję, że będziesz mi sprawnie kanapki w macu robił.
uniwersytecie 9zł marketingu w języku angielskim projektów będę zazdrości
Po co spać? Przecież jest tak niewielu studentów w Polsce, czy na świecie, że i tak BĘDZIESZ miał kasy w chuj. Jest tylko z 200 uniwerków, na każdym tylko po 30 kierunków i tylko koło 60-70(tak szacuje, u mnie na I roku było 147 osób ) dzieciaków z marzeniami na roku na danym kierunku, a rynek pracy ma tyle nieobstawionych wysokopłatnych posad, że ino brać. Co prawda ty masz spory atut bo studiujesz tak wysokopłatne i pożądane przedmioty jak marketing, który plasuje się od razu za znajomością psychologi uzależnień oraz teatroznawstwem i jest ciężkim i elitarnym zagadnieniem niezrozumiałym dla pospolitych ludków. Dodatkowo znasz angielski język fiu fiu jakby rzekł Wróbelek Elemelek, kto w dzisiejszych czasach umie angielski? Chyba tabun panien za taką partią się ugania, która BĘDZIE zarabiała tyle kasy. Jak już otrzymasz magisterkę w łapki, a dalej nie będziesz mógł znaleźć pracy to daj znać, pożyczę którąś z moich dwóch, bo i tak leżą tylko w szafce, a pokazać musiałem tylko raz jak mi wyliczali urlop po 10 latach pracy, chociaż ja to po pierdołach biochemiach jestem to nic w porównaniu do elitarnego marketingu
A tak na serio to jeszcze będziesz pucował berełko za 9zł/h jak tata zakręci kurek z kasą. I wtedy szlochem i smarkiem pukniesz sie w pusty beret, że jednak polibuda, czy ścisły kierunek to jest to. Ale ty BĘDZIESZ.
Wpierdol sobie snickers'a i przestań pierdolić smuty
Tak łatwo dajecie się trollować? Jezus maryja, sadistic to chyba najbardziej zakompleksiona część internetu...
Jedna mądra Też nie rozumiem tego zjawiska. Troll jak chuj a Ci się produkują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów