Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurcze w końcu jakiś cywilizowany latynos. Opanowany i wstrzemięźliwy, mógł połamać, pociąć, wykrwawić. Tymczasem kulturka, tylko postraszył, dał kilka klapsów... dżentelmen. Zapewne uwzględnił także obecność dzieci... dobry ojciec. Baczył też na teściową... dobry zięć. RESPEKT. Jedynie co mu można zarzucić to, że dopuścił babę do takiego stanu zapasienia i krnąbrności. To jest obrazek tego jak chłop za dobry.
Rozjebałeś mnie tym komentarzem.
Jeżeli to jego kurewka to łobuz kocha najbardziej aż do serca trafia nożem lub kopami w mordę
Tak czy siak wina baby bo on jest jaki jest ... widać z daleka wystarczy wydziedziczyć wyjebać lub nie wiązać się z pojebańcem
Kurcze w końcu jakiś cywilizowany latynos. Opanowany i wstrzemięźliwy, mógł połamać, pociąć, wykrwawić. Tymczasem kulturka, tylko postraszył, dał kilka klapsów... dżentelmen. Zapewne uwzględnił także obecność dzieci... dobry ojciec. Baczył też na teściową... dobry zięć. RESPEKT. Jedynie co mu można zarzucić to, że dopuścił babę do takiego stanu zapasienia i krnąbrności. To jest obrazek tego jak chłop za dobry.
mam nadzieję, że nie masz dzieci i szybko umrzesz
mam nadzieję, że nie masz dzieci i szybko umrzesz
Mam babę, mam dzieci... jak się nie podoba to zmień stronę na pudelek. Ktoś kto bierze na serio komentarze na Sadistic i przejmuje się nimi bardziej niż treścią materiałów jest dnem i według mnie nie ma tu dla niego miejsca. Cieszę się gnido, że mi dobrze życzysz.
Mam babę, mam dzieci... jak się nie podoba to zmień stronę na pudelek. Ktoś kto bierze na serio komentarze na Sadistic i przejmuje się nimi bardziej niż treścią materiałów jest dnem i według mnie nie ma tu dla niego miejsca. Cieszę się gnido, że mi dobrze życzysz.
Ja się przejmuję komentarzami na sadistic, bo logika podpowiada mi, że skoro już się poświęca czas na napisanie kom, to chce się tym komentarzem coś przekazać i zakomunikować. Zresztą fajnie że strona żyje
A, no i często komentarze są ciekawsze niż same filmiki.
Ja się przejmuję komentarzami na sadistic, bo logika podpowiada mi, że skoro już się poświęca czas na napisanie kom, to chce się tym komentarzem coś przekazać i zakomunikować. Zresztą fajnie że strona żyje
A, no i często komentarze są ciekawsze niż same filmiki.
Masz 26 lat - powinieneś już wiedzieć co to: "kręcenie beki"...
Masz 26 lat - powinieneś już wiedzieć co to: "kręcenie beki"...
No niby wiem, ale nie wszystko co wyjdzie z ludzi z etykietą "uwaga żart czyli że to nie na serio", uruchamia w mojej głowie karuzelę śmiechu.
A, no i pofatygowałeś się żeby zobaczyć mój wiek, ale jakoś nie spojrzałeś że mój nick posiada formę żeńską?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów