Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jakieś pierdolenie
Wieśniactwo trzeba tępić z pełną mocą a nie marnować siły by starać się je zrozumieć
nie tylko analizujesz zachowanie wiesniaka a do tego jesscze je ulepszasz. podrzucasz rozwiazanie innym wiesniakom. wiesz kim Cie to czyni?
fajnie sie tam wysepleniles w pierwszym poscie, w moim kkerunku jarmarczny popis tanimi inwektywami celem poklasku gawiedzi - niczym obdarty populista, ale szydlo zawsze wyjdzie z worka
Wieśniactwo trzeba tępić z pełną mocą a nie marnować siły by starać się je zrozumieć
nie tylko analizujesz zachowanie wiesniaka a do tego jesscze je ulepszasz. podrzucasz rozwiazanie innym wiesniakom. wiesz kim Cie to czyni?
fajnie sie tam wysepleniles w pierwszym poscie, w moim kkerunku jarmarczny popis tanimi inwektywami celem poklasku gawiedzi - niczym obdarty populista, ale szydlo zawsze wyjdzie z worka
Ja pierdolę.... Ty chyba masz coś z głową. Lecz się na nogi, na głowę jest już za późno. To, ze rozumiem czyjeś zachowanie, nie oznacza, że mi się ono podoba. Rozumiem punkt widzenia krzyżowców w wyprawach krzyżowych, co nie oznacza, że uważam je, że były dobre. Rozumiem zachowanie Hitlera napadając na Polskę, co nie oznacza, że podobało mi się piekło II WŚ. Rozumiem zachowanie terrorystów muzułmańskich, wiem, co nimi kieruje, co nie oznacza, że mi się to podoba. Wiem, czemu ten wieśniak wywalał te śmieci przez okno, co nie oznacza, że to pochwalam. To takie trudne?
"Jesteś debilem, czy tylko takiego udajesz? A diakrytyki, znaki przestankowe, wielkie i małe litery to ci koza zjadła, czy same od ciebie spierdoliły? Pokaż mi fragment, w którym usprawiedliwiam wsiura z dostawczaka, no pokaż. Napisałem TYLKO, że ja na jego miejscu JAKBYM MIAŁ wyjebać te śmieci, to jadąc, a nie stojąc w korku, gdzie każdy widzi co robię. Naucz się czytać, pisać, i wtedy ucz ludzi, jak mają żyć, bo mentalnie do buca z filmu to daleko nie masz."
Pokaż mi, gdzie obrzuciłem Cię inwektywami. No, dawaj. Czekam, aż zaznaczysz mi na różowo stos bluzgów i inwektyw w Twoim kierunku
O chuj ci chodzi?
Przecież każdy wie, że jak przekroczysz 88 mil na godzinę to wtedy śmieci przenoszą się w czasie
sprawdzone info. dodatkowo jak jedziesz do tyłu, to czas przenosi się do śmieci.
kurwa, tak, bo mieszczuchy tak nie robią
Podjechać i kupić już potrafił. Wypierdolić do kosza ciężko. Kawał chama, prostaka i bydlaka. Kultura osobista na poziomie XV wiecznego kmiota, który wszystkie nieczystości wypierdalał na ulicę. Święty nie jestem. Zdarza mi się wywalić paragon, papier po gumie do żucia na chodnik, czy w trawę. Ale takie śmieci zawsze lądują z mojej strony w koszu. Idiota do potęgi n-tej. Jeszcze starałbym się go zrozumieć, jakby jechał 100km/h, a najbliższy samochód za nim i przed nim byłby 300-500m. A ten palant wypierdala śmieci stojąc w korku... Szkoda, że szerszy Pan ręcznie nie wytłumaczył obwiesiowi, do czego służy kosz na śmieci... Mam nadzieję, że nagranie trafiło na policję, a leniwy Janusz dostanie mandat za zaśmiecanie lasu. Naprawdę tak ciężko było wjechać do miasta i wywalić te śmieci do kosza?
Dla jebanej flei, brudasa z dostawczaka trójkącik z dwiema babami z chujami, albo z dwoma facetami z pizdą.
Sam też jesteś brudas. Zaczynasz od małych śmieci w mieście(papierki i paragony), bo ludzie patrzą, a na duże widać, że też masz plan.
Sam też jesteś brudas. Zaczynasz od małych śmieci w mieście(papierki i paragony), bo ludzie patrzą, a na duże widać, że też masz plan.
A Ty wielka panna nic nigdy nie rzuciłaś na chodnik? Papierka, husteczki? Uważaj, bo uwierzę. Ja przynajmniej umiem sie do tego przyznać. W cudzym oku widzisz drzazge, w swoim belki nie widząc....
@radek225 niedość że jesteś debilem to jeszcze brudasem szukającym i kombinującym jak wypierdolić swoje śmieci. TFUUU!!! Łachu, gardzę!
Podjechać i kupić już potrafił. Wypierdolić do kosza ciężko. Kawał chama, prostaka i bydlaka. Kultura osobista na poziomie XV wiecznego kmiota, który wszystkie nieczystości wypierdalał na ulicę. Święty nie jestem. Zdarza mi się wywalić paragon, papier po gumie do żucia na chodnik, czy w trawę. Ale takie śmieci zawsze lądują z mojej strony w koszu. Idiota do potęgi n-tej. Jeszcze starałbym się go zrozumieć, jakby jechał 100km/h, a najbliższy samochód za nim i przed nim byłby 300-500m. A ten palant wypierdala śmieci stojąc w korku... Szkoda, że szerszy Pan ręcznie nie wytłumaczył obwiesiowi, do czego służy kosz na śmieci... Mam nadzieję, że nagranie trafiło na policję, a leniwy Janusz dostanie mandat za zaśmiecanie lasu. Naprawdę tak ciężko było wjechać do miasta i wywalić te śmieci do kosza?
Dla Pana przypakowanego krata dobrego browara:
Obrazek
Dla jebanej flei, brudasa z dostawczaka trójkącik z dwiema babami z chujami, albo z dwoma facetami z pizdą.
Skoro również śmiecisz, to przeczytaj swój chujowo napisany wywód tak jak gdyby był skierowany do Ciebie, kmiocie z XV w. Jesteś zwykłym debilem i hipokrytą tak samo jak wszystkie debile, które postawił Ci piwo.
Najbardziej rozjebał mnie ten fragment :
Jeszcze starałbym się go zrozumieć, jakby jechał 100km/h, a najbliższy samochód za nim i przed nim byłby 300-500m.
Czytałem go 3 razy starałem się zrozumieć, ale nie wyszło.
Piwko dla gościa za reakcje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów