📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdziwy raper
Posrani jesteście. Jak można się śmiać z czyjegoś nieszczęscia. Sam filmik ok niech będzie pewna osobliwość ale mieć z tego bekę? Miejmy nadzieje że nikomu ze śmiejących się oraz z tych nie śmiejących nie przytrafi się takie wyzwanie mieć chore dziecko...
Kij wam w dupę znieczulone gimbusy
artur_sz13 napisał/a:
Posrani jesteście. Jak można się śmiać z czyjegoś nieszczęscia. Sam filmik ok niech będzie pewna osobliwość ale mieć z tego bekę? Miejmy nadzieje że nikomu ze śmiejących się oraz z tych nie śmiejących nie przytrafi się takie wyzwanie mieć chore dziecko...
Napisał gimbus.
Jedyne co mnie tu rozjebało to napisy
Świeczki w oczach miałem, oczywiście z beki. Nie rozumiem spiny niektórych. Zrozumcie, że można się śmiać ze wszystkiego. Oczywistym jest, że ta dziewczyna nie wybrała sobie takiego życia, jej rodzina jest dotknięta wielką tragedią i z całego serca im współczuje, ale no co ja poradze, jak po kilku sekundach wybuchnąłem śmiechem i nie mogłem się opanować. Sądzę, że 90% z was śmieje się z kawałów o żydach czy murzynach co dla przeciętnego społeczeństwa może być niemoralne i w ogóle złe, no ale co kurwa zrobić? Jeśli chodzi o humor to każdy ma swoją granicę i jeżeli ktoś się śmieje z czegoś co dla was jest za ciężkie to nie znaczy, że jest gorszy, jebnięty czy chuj wie jaki...
I po chuj jej pozwolili śpiewac... Ja pierdole, może do sejmu ją, w końcu ma takie same prawa jak każdy. Popierdoleni, więcej przykładu z USA brać to niedługo będziemy murzynom pokłony bić...
myślałem, że wyzionie ducha na końcu
Nie rozumiem po co upośledzonych ludzi pokazywać publicznie ani śmieszne ani ciekawe po prostu debilne.
Ja tez nie chce byc chamski ale chcialem tylko powiedziec ze podobnie sie tiki stresowe mialem przy kazdej odpowiedzi z matematyki
Mr.Bungle napisał/a:
Jejku wiem, że nie wypada zacieszać z ludzkiej krzywdy, ale nie kumam dlaczego się biorą na siłę za to czego się nie da - no i niestety wychodzi max komicznie - prawie się posmarkałem - browarek !
No to to, czy to wyglądało komicznie to chyba jednak zależy od IQ. Bo dla mnie to była żenada... ani trochę nie śmieszne.
No, ale Pedobeara koment był zabawny ^^
nosz kurwa przesada. ja rozumiem akceptacje itd ale w ten sposob tylko krzywdza tą kobiete (?? kobiete ??)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów