Zadziwia mnie zawsze jeden fakt odnośnie tych filmów gdzie dzieci giną na ulicy. Mianowicie, że one zawsze muszą trafić pod koła jakiegoś ciężkiego/wielkiego pojazdu. Nie od skutera, motora, auta czy innego "lekkiego/mniejszego" pojazdu, tylko zawsze musi się natrafić jakiś ciężki/wielki pojazd. Jakby z góry ktoś chciał żeby to dziecko zginęło w najbardziej okrutny sposób. Szkoda dziecka, że na starcie dostało patologicznych rodziców/opiekunów którzy w głowie mają więcej promili niż rozumu
A co jest w tym dziwnego? Mały samochód czy skuter jest łatwiej i szybciej wyhamować.
Banderowcy, Hitlerowcy i Netanjahowcy to nie ludzie to zwierzęta !
Ścierwo to twoja stara
kurwa mocne
kurwa człowieku, to dziecko też jest banderowcem? pies ciebie jebał. bez spiny. i tak byś po strzale padł.
Nadal czekam na prawdziwych etatowych banderowskich troli. Jebane kurwy wsadziły głowę w piasek i schowały się pod osranym kamieniem.
Nadal czekam na prawdziwych etatowych banderowskich troli. Jebane kurwy wsadziły głowę w piasek i schowały się pod osranym kamieniem.
No przecież jestem. Ale nie mam o czym pisać bo kacapskie trole mało szczekają na Ukrainę od kiedy Izrael jest modny.
No przecież jestem. Ale nie mam o czym pisać bo kacapskie trole mało szczekają na Ukrainę od kiedy Izrael jest modny.
Dobrze wiesz, że nie ciebie miałem na myśli. Tobie nikt za to nie płaci.
Odbyt Biskupa ewoluował w Raka.Odbytu? Które to już konto?
Odbyt Biskupa ewoluował w Raka.Odbytu? Które to już konto?
Tysiąc sto sześćdziesiąte szóste. Zazdrościsz?
Paszoł won sicz zaporozka !!!!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów