18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mama
M................3 • 2012-11-17, 13:21
- Córeczko, musisz wiedzieć, że mama w ciągu najbliższych tygodni będzie często w szpitalu.
- Dlaczego tato? Jest chora?
- Nie. Znowu zacząłem pić.
Zgłoś
contowsky 2012-11-18, 11:31 2
to akurat takie prawdziwe, polskie

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Ramsey007 2012-11-18, 17:33
Biadolenie. Kobiety niszczą mężczyzn, doprowadzają do skraju rozpaczy, zabierają przyjaciół, dzieci, niszczą życie... A czemu? Bo teraz jest moda, na parytety, równouprawnienie i inne gówna, wobec których każdy mężczyzna, taki który nie tknął baby palcem, nie podniósł głowy, był potulny jak baranek, cierpliwy i opiekuńczy zawsze jest przegrany, bo baba wszem i wobec może pierdolić o gwałcie, biciu, zastraszaniu, znęcaniu się i tak dalej...

Baba raz na jakiś czas musi dostać. Jak nie zostanie "naregulowana" to jej zacznie bić do głowy. Nie mówię, że trzeba lać pasem albo mydłem w skarpetce, wystarczy dobrze w łóżku pojechać i wtedy rozum im wraca do głowy.

Zgłoś
rusofil 2012-11-18, 22:17
Ci, co dawali za to piwo, muszą/musieli mieć zajebistą patolę w domach.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
C................a 2012-11-18, 22:53 1
Ty masz jeszcze większą
Zgłoś
muszynianka69 2012-11-18, 23:49 2
Robcio1207 Mówisz że ręki na kobietę nie podniesiesz?
Gdzieś już to słyszałam i przekonałam się na własnej skórze jak takie obietnice potrafią być puste!

Zgłoś
Robcio1207 2012-11-21, 10:27
up
Może i masz rację. Spójrzmy prawdzie w oczy, większość facetów, to po prostu nieodpowiedzialne dzieci.
Szczerze współczuję Ci, że się przekonałaś.
Oczywiście nie mówię, że ja jestem ten jedyny właściwy, bo sam mam swoje za uszami, co nie zmienia faktu, że po prostu jakoś mnie blokuje w głowie i nawet gdybym chciał, to ręki nie podniosę.
Niestety miałem taką sytuację, gdzie kobieta skoczyła na mnie z pięściami, jak się potem okazało niesłusznie, ale ja tylko zasłoniłem twarz mimo, że po prostu się we mnie gotowało. Skończyło się tak, że obiłem trochę pysk jej lalusiowi, bo jej naściemniał.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów