📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ja pierdolę, mam nadzieję, że to żart, bo jeśli to prawdziwe było, to jego rodzice pewnie żałują że go nie wyskrobali... i ten pilot w dupę...
haha piekne ... Sie wkurwil konkretnie .... Pilot w dupe xDD jeszcze z tym butem ... xDDD Tyl;ko na chuj on wszedl do szafy i zaraz wyszedl xDDD był w pełni swej złości xDDD
ktos napisał ze scena jak z egzorcysty - zgadzam sie w 100 % !
Did you see what doing you fuckung mother !!??
ktos napisał ze scena jak z egzorcysty - zgadzam sie w 100 % !
Did you see what doing you fuckung mother !!??
Jest to mój pierwszy post na forum sadistica więc siemanko ludziska ;]
Sądzę że to fake, jak wychodził z pokoju zostawiając kamerę na bank by się zobaczyli...
Jeśli to jest prawdziwe to nic tylko takiego dzieciaka na terapie.
Sądzę że to fake, jak wychodził z pokoju zostawiając kamerę na bank by się zobaczyli...
Jeśli to jest prawdziwe to nic tylko takiego dzieciaka na terapie.
A jakby Wam zabronił ktoś wchodzenia na sadistic.pl?
Nie opuszcza mnie przeświadczenie, że wszystkie zjeby na tych filmach są z USA (oprócz Unreala)
pojebane to wszystko, psychiatrzy mają pewnie coraz więcej roboty...
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
małą, szaloną foczkę
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów