Sympatyczny typ z naszego Mameda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Melvin niezły stójkowy skurwysyn, sylwetka (ja kto zwykle bywa u czarnych sportowców) też kozacka Mam nadzieje, że Mamedzik da radę i w parterze go podda. Jak na moje oko będzie dobra walka.
PS. Swoją drogą, fajnie będzie jak Khalidow zafunduje nam jakieś soczyste K.O na mudzinie
WAR Mamed
PS. Swoją drogą, fajnie będzie jak Khalidow zafunduje nam jakieś soczyste K.O na mudzinie
WAR Mamed
xmikexpl, Zajebiście to ująłeś, piwko się należy.
Podkład z Transformers'ów
Hmmm...
najpierw zmiana taryfikatora kar - bany za zwykłe jechanie po muslimach.
Potem na głównej ląduje filmik z pozornie normalnym Palestyńczykiem (nie wiem po co, ni to sadystyczne ni śmieszne, czy ciekawe) - pojawia się pytanie - dlaczego akurat muzułmanin, a nie hindus, murzyn latynos lub Eskimos?
Teraz Mamed, trzeba przyznać świetny fajter, ale poza zwykłą kulturą i poczuciem humoru niczego niezwykłego w tym filmiku nie widzę.
Czyżby lewactwo przejęło stery sadola i rozpoczyna propagandę!?
Zdaje sie, że właśnie wymyśliłem nową, porąbaną teorie spiskową, choć pewnie to nie prawda i te wszystkie materiały to moje halucynacje z niedożywienia.
najpierw zmiana taryfikatora kar - bany za zwykłe jechanie po muslimach.
Potem na głównej ląduje filmik z pozornie normalnym Palestyńczykiem (nie wiem po co, ni to sadystyczne ni śmieszne, czy ciekawe) - pojawia się pytanie - dlaczego akurat muzułmanin, a nie hindus, murzyn latynos lub Eskimos?
Teraz Mamed, trzeba przyznać świetny fajter, ale poza zwykłą kulturą i poczuciem humoru niczego niezwykłego w tym filmiku nie widzę.
Czyżby lewactwo przejęło stery sadola i rozpoczyna propagandę!?
Zdaje sie, że właśnie wymyśliłem nową, porąbaną teorie spiskową, choć pewnie to nie prawda i te wszystkie materiały to moje halucynacje z niedożywienia.
@xmikexpl
Ta zgodzę się z tobą. Są ludzie, którzy do wyznawanej relgii potrafią podejść z dystansem, ale lepiej zjebać gościa, bo to jest teraz modne i wkupić się w łaski reszty sadolowych użytkowników. Akurat to trochę dziwne, bo jakiś czas temu również tutaj trafiały filmiki o Mamedzie i jakoś nikt nie krytykował go wtedy za wyznawaną relgię. Naprawdę co niektórzy tutaj są godni pożałowania. Wyjdźcie ludzie na dwór i znajdźcie sobie hobby.
Ta zgodzę się z tobą. Są ludzie, którzy do wyznawanej relgii potrafią podejść z dystansem, ale lepiej zjebać gościa, bo to jest teraz modne i wkupić się w łaski reszty sadolowych użytkowników. Akurat to trochę dziwne, bo jakiś czas temu również tutaj trafiały filmiki o Mamedzie i jakoś nikt nie krytykował go wtedy za wyznawaną relgię. Naprawdę co niektórzy tutaj są godni pożałowania. Wyjdźcie ludzie na dwór i znajdźcie sobie hobby.
żonka Mammeda niedawno oznajmiła wszem i wobec że także przeszła na islam. no niestety, ale trzymam kciuki za murzyna którzy chociaż już nie jest w swojej szczytowej formie ale może pokaże co z takimi brodatymi robić (o ile nie przekupią go kasą bądź bananami ).
Ok Mamed wielki zawodnik MMA , ale dlaczego nie chciał przejść do UFC i walczyć z najlepszymi? Bał się porażki i tego ,że nie będzie już taki sławny jak teraz? A może hajs się nie zgadzał? Gdyby mu tak naprawdę zależało na tym co robi to chyba powinien piąć się w górę,a nie ciągle walczyć w tym pożal się Boże KSW . Tyle ode mnie . Ale co ja tam się znam
jak kazdy typowy polak jestem ksenofobem ale
mamed jest kurwa nasz i chuj!
mamed jest kurwa nasz i chuj!
o wy k**** wystarczy że byle śmieć nawet zasrany muzułmaniec,,odnosi'' sukcesy w barwach polskich i wy juz mu dupe liżecie ??!?!?!?! Naprawdę myślałem że chociaż na sadistiku muzułmańców nikt nie będzie tolerować ale sie myliłem
Muzułmaniec choć by był nie wiadomo kim zawsze pozostanie śmieciem a że mamed to kozojebca ...
mam nadzieje że dostanie srogi wpierdol
Muzułmaniec choć by był nie wiadomo kim zawsze pozostanie śmieciem a że mamed to kozojebca ...
mam nadzieje że dostanie srogi wpierdol
To będzie rzeź, z tego Melvina to niezły rzeźnik jest.
Jaki kurwa nasz mamed? Przecież to ciapaty z Azji, to że dostał obywatelstwo nie czyni go Polakiem!
Przez wyjątkowe traktowanie jednego ciapucha, przywykacie do innych, nic dziwnego że za 20-30 lat w Polsce smoluch nie będzie niczym dziwnym..
Ps. zrobiłbym obrazek "jaranie się mamedem to chuj i coś tam" ale nie chce mi się z niedożywienia.
Przez wyjątkowe traktowanie jednego ciapucha, przywykacie do innych, nic dziwnego że za 20-30 lat w Polsce smoluch nie będzie niczym dziwnym..
Ps. zrobiłbym obrazek "jaranie się mamedem to chuj i coś tam" ale nie chce mi się z niedożywienia.
cos czuje ze jebnie tam bomba jakaś albo polecą banany
Może Mamed po prostu przez treningi nie ma czasu na czytanie koranu i nie wie że ma walczyć z niewiernymi w imię allaha, dlatego wydaje się taki sympatyczny ?
Sympatyczny jak skurwysyn...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów