18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jv69 2013-06-06, 21:48 1
Melvin niezły stójkowy skurwysyn, sylwetka (ja kto zwykle bywa u czarnych sportowców) też kozacka Mam nadzieje, że Mamedzik da radę i w parterze go podda. Jak na moje oko będzie dobra walka.
PS. Swoją drogą, fajnie będzie jak Khalidow zafunduje nam jakieś soczyste K.O na mudzinie

WAR Mamed
Zgłoś
Niedzwiedz23 2013-06-06, 21:51
xmikexpl, Zajebiście to ująłeś, piwko się należy.
Zgłoś
S................e 2013-06-06, 21:54
Podkład z Transformers'ów
Zgłoś
kam332 2013-06-06, 21:57
czarnemu zeby to chyba wybielali w photoshopie ;p
Zgłoś
galaktiszen 2013-06-06, 22:04 9
Hmmm...
najpierw zmiana taryfikatora kar - bany za zwykłe jechanie po muslimach.
Potem na głównej ląduje filmik z pozornie normalnym Palestyńczykiem (nie wiem po co, ni to sadystyczne ni śmieszne, czy ciekawe) - pojawia się pytanie - dlaczego akurat muzułmanin, a nie hindus, murzyn latynos lub Eskimos?
Teraz Mamed, trzeba przyznać świetny fajter, ale poza zwykłą kulturą i poczuciem humoru niczego niezwykłego w tym filmiku nie widzę.
Czyżby lewactwo przejęło stery sadola i rozpoczyna propagandę!?

Zdaje sie, że właśnie wymyśliłem nową, porąbaną teorie spiskową, choć pewnie to nie prawda i te wszystkie materiały to moje halucynacje z niedożywienia.
Zgłoś
srajtasma09 2013-06-06, 22:34
@xmikexpl
Ta zgodzę się z tobą. Są ludzie, którzy do wyznawanej relgii potrafią podejść z dystansem, ale lepiej zjebać gościa, bo to jest teraz modne i wkupić się w łaski reszty sadolowych użytkowników. Akurat to trochę dziwne, bo jakiś czas temu również tutaj trafiały filmiki o Mamedzie i jakoś nikt nie krytykował go wtedy za wyznawaną relgię. Naprawdę co niektórzy tutaj są godni pożałowania. Wyjdźcie ludzie na dwór i znajdźcie sobie hobby.
Zgłoś
innyczlowiek 2013-06-06, 23:12 3
żonka Mammeda niedawno oznajmiła wszem i wobec że także przeszła na islam. no niestety, ale trzymam kciuki za murzyna którzy chociaż już nie jest w swojej szczytowej formie ale może pokaże co z takimi brodatymi robić (o ile nie przekupią go kasą bądź bananami ).
Zgłoś
Ponczusia 2013-06-06, 23:37 1
Ok Mamed wielki zawodnik MMA , ale dlaczego nie chciał przejść do UFC i walczyć z najlepszymi? Bał się porażki i tego ,że nie będzie już taki sławny jak teraz? A może hajs się nie zgadzał? Gdyby mu tak naprawdę zależało na tym co robi to chyba powinien piąć się w górę,a nie ciągle walczyć w tym pożal się Boże KSW . Tyle ode mnie . Ale co ja tam się znam
Zgłoś
Kris83 2013-06-06, 23:41
jak kazdy typowy polak jestem ksenofobem ale
mamed jest kurwa nasz i chuj!
Zgłoś
maXikinght 2013-06-06, 23:49 1
o wy k**** wystarczy że byle śmieć nawet zasrany muzułmaniec,,odnosi'' sukcesy w barwach polskich i wy juz mu dupe liżecie ??!?!?!?! Naprawdę myślałem że chociaż na sadistiku muzułmańców nikt nie będzie tolerować ale sie myliłem
Muzułmaniec choć by był nie wiadomo kim zawsze pozostanie śmieciem a że mamed to kozojebca ...
mam nadzieje że dostanie srogi wpierdol
Zgłoś
Plecionkarz 2013-06-07, 1:03
To będzie rzeź, z tego Melvina to niezły rzeźnik jest.
Zgłoś
panchamityle 2013-06-07, 1:14 2
Jaki kurwa nasz mamed? Przecież to ciapaty z Azji, to że dostał obywatelstwo nie czyni go Polakiem!
Przez wyjątkowe traktowanie jednego ciapucha, przywykacie do innych, nic dziwnego że za 20-30 lat w Polsce smoluch nie będzie niczym dziwnym..
Ps. zrobiłbym obrazek "jaranie się mamedem to chuj i coś tam" ale nie chce mi się z niedożywienia.
Zgłoś
w................a 2013-06-07, 1:14
cos czuje ze jebnie tam bomba jakaś albo polecą banany
Zgłoś
cocaine.animals 2013-06-07, 8:59
Może Mamed po prostu przez treningi nie ma czasu na czytanie koranu i nie wie że ma walczyć z niewiernymi w imię allaha, dlatego wydaje się taki sympatyczny ?
Zgłoś
Frusciante93 2013-06-07, 20:11
Sympatyczny jak skurwysyn...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem