📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mors_Nigra napisał/a:
A powinieneś zajebać siebie za bycie głupim imbecylem zostawiającym farbę i dziecko sam na sam. Ale człowiek, który wiedziałby, że to nie wina dziecka, a jego, miałby wystarczająco wysokie IQ, by do zaistniałej sytuacji nigdy nie dopuścić. Koło się zamyka.
racja, ale przyslowiowy wpierdol dziecku tez by sie nalezal, inaczej by sie nie nauczyl
Nie przez przypadek na butelkach z chemikaljami jest napisane : trzymać poza zasięgiem dzieci, nie dla tego ,że wypiją zawartość, tylko dlatego ,że zdemolują chałupę przy uzyciu owych chemikaliów
On chyba pisał o tej mamusi z tatuażem „mała kurwa” że nie dopilnowała gówniaka
Swoją drogą albo tępa dzida z madki albo ustawka
Kolejna sprawa że panele hujowe listwy pomiędzy pokojami, dzieciak zwiększył delikatnie zakres remontu i nie ma czym się przejmować, jak zostawiłem dzieci z nianią to młotkiem porobiły dziury w ścianach, kupiłem niani worek gipsu farbę i nadal u mnie pracuje...
Swoją drogą albo tępa dzida z madki albo ustawka
Kolejna sprawa że panele hujowe listwy pomiędzy pokojami, dzieciak zwiększył delikatnie zakres remontu i nie ma czym się przejmować, jak zostawiłem dzieci z nianią to młotkiem porobiły dziury w ścianach, kupiłem niani worek gipsu farbę i nadal u mnie pracuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów