Mamusia na dzielni w Denver nie miała sobie równych dlatego postanowiła, że tym razem sięgnie po najwyższe trofea w mieszanych sztukach walki...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:06
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Tato, patrz jaki ładny piesek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki jest sens robienia takiej taniej sensacji? Przecież wynik był znany od pojawienia się blondyny na ringu. Zupełnie nie przygotowana, zero treningu, nawet ciuchy jak do kuchni.
I ta mina po zwycięstwie... wyraża coś w stylu: "ja pierdolę, to miał być sport a nie cyrk".
35i napisał/a:
MILF myślała, że jak założy leginsy w lamparta, to będzie groźna.
Jeżeli ten tleniony koczkodan w legginsach w panterkę to według Ciebie MILF, to ja nie chcę nawet znać twoich preferencji.
Jakby dało się za włosy szarpać to miałaby większe szanse. Już prawie chwyciła za włosy
jinn napisał/a:
Jeżeli ten tleniony koczkodan w legginsach w panterkę to według Ciebie MILF, to ja nie chcę nawet znać twoich preferencji.
Napisz wprost, że jesteś homogenizowany, a nie jakieś podjazdy robisz. Swoją drogą, w mojej kategorii wiekowej to jest młoda dupa, a że z ryja typowa Grażyna, to już zupełnie inna historia.
ta wygrana niezła dupa z twarzy. nie bałbym się iść z nią na imprę, bo sama o siebie zadba, a i w potrzebie pomoże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów