Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
s................e 2014-03-20, 19:09
@up
Czasem trzeba komuś odrobić dupę jeżeli jest szansa że się ogarnie
Zgłoś
A................r 2014-03-20, 20:12
Sick_Stick napisał/a:

W takim wypadku jest 50:50 bo facet zawsze może odmówić takiej dupodajce. Jednak uwaga, on tego nie robi. Rucha co popadnie i się ulatnia. A później pierdoli się, że to tylko wina baby.

A co cię obchodzi kto z kim do wyra lata. Jak faceci oglądają się za fajnymi dupkami z Brazylii czy innego Papalandii to jest super, jak laska znajdzie ciemnoskórego to ryk i wyzwiska.
Zajmijcie się kurwa własnym życiem, zamiast obrabiać dupe każdemu kogo widzicie.

Bardzo mnie obchodzi, bo jebana patola się rozmnaża bez opamiętania i to ja i moje dzieci będziemy musieli żyć w społeczeństwie zdominowanym przez dziwki, nierobów i śmierdzących ciapaków. A wolałbym tego uniknąć i jeśli kiedyś pojawi się mądry polityk chcący kastrować ten brud, albo jeszcze lepiej - zamykać w kamieniołomach (niech tam zarabiają na życie a nie latają po jebane zasiłki) to ma mój głos.
A co do "dziewczynek" które się kolorowym oddają to oczywiście,że będę na nie ciskać jadem. Bo najpierw da dupy takiemu abdulowi a potem się rodzi taki czarny nierób w POLSCE i żyje (czytaj rujnuje) z obywatelstwem kraju za który 3/4 mojej rodziny życie oddało.
Jak chce taka spać,ze swoim czarnym pączusiem to proszę bardzo, ale niech spada do jego szałasu w iranie albo innej afryce.
I nie, nic nie mam do kolorowych, tych wartościowych kolorowych.
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 20:22 2
Antalor napisał/a:

I nie, nic nie mam do kolorowych, tych wartościowych kolorowych.

Jak nie masz, jak generalizujesz?
To tak jakbym powiedział, że wszystkie cebulaki są tylko na zmywaku. A tak naprawdę większość się uczy i są bardzo cenieni w uk czy innych krajach... tylko nie w "zabrudzonej (przez ciebie)" Polsce... Ciekawostka.

Pierdolisz takie głupoty jakby u nas ciapaki siedziały całymi stadami.
Raz na sadolu historie o pannie z ciapakiem i już pierdolisz jak potłuczony, że każda Polka to pierdoli się z Turkami.

Zauważ, że brak u ciebie jakiegokolwiek szacunku do kobiet.

Faceci też pierdolą ciapaczki stadami i też rodzą sie ich bachory w Polandi, a mimo to nikt o tym nie pierdoli na sadolu.
Zgłoś
Zarammoth 2014-03-20, 20:32
A mój kumpel wziął pod opiekę dziewczynę z dzieckiem, którą zostawił jakiś skurwiel, bo "chciał się jeszcze wyszaleć". I dla kumpla mam szacunek, bo ja bym pewnie nie potrafił. Z drugiej strony może się okazać, że jesteście bezpłodni i tak kiedyś będziecie musieli adoptować nieswoje dziecko. Co wtedy?

Wkurwiają mnie te szowinistyczne komentarze, że winna zawsze jest kobieta. Jest seks za obopólną zgodą to niech oboje liczą się z konsekwencjami, a nie, że kobieta ma w sobie dziecko to tylko jej sprawa. Jak można być takim chujem?
Zgłoś
A................r 2014-03-20, 20:33
Sick_Stick napisał/a:

Jak nie masz, jak generalizujesz?
To tak jakbym powiedział, że wszystkie cebulaki są tylko na zmywaku. A tak naprawdę większość się uczy i są bardzo cenieni w uk czy innych krajach... tylko nie w "zabrudzonej (przez ciebie)" Polsce... Ciekawostka.

Pierdolisz takie głupoty jakby u nas ciapaki siedziały całymi stadami.
Raz na sadolu historie o pannie z ciapakiem i już pierdolisz jak potłuczony, że każda Polka to pierdoli się z Turkami.

Zauważ, że brak u ciebie jakiegokolwiek szacunku do kobiet.

Faceci też pierdolą ciapaczki stadami i też rodzą sie ich bachory w Polandi, a mimo to nikt o tym nie pierdoli na sadolu.

Co do "panów" robiących dzieci samicom ciapaków, to jak najbardziej powinni im uciąć przyrodzenia przy samej szyji(ale gif przedstawia nastoletnią mamuśkę a nie tatusia - więc skupiłem się na kobietach by nie przekraczać granic oftopu), bo taka ciapata wychowa kolejnego ciapatego(ot wychodzi na to,że ich geny lepsze bo jednak silniejsze ). A jeśli chodzi o ciapatych to każdy 1000 w tym kraju to o 950 zbyt wielu.
A tak swoją drogą, nie wiem po czym wnioskujesz iż nie cechuję się szacunkiem do kobiet - mówimy o kurwach, które dla mnie nawet nie są istotami ludzkimi a co dopiero kobietami. Porządne dziewczyny, z zasadami i miłością do tego kraju bardzo szanuje (jednak prawdą jest,że stanowią mniejszość).
Wystarczająco dużo już w tym temacie się nagadałem.
Pozdrawiam i oświecenia życzę

@Zara ja nie wyobrażam sobie,by wychowywać czyjeś potomstwo i zdecydowanie nie czułbym potrzeby adopcji.
Zgłoś
elqui 2014-03-20, 20:38
Ma ktoś link?
Zgłoś
s................e 2014-03-20, 20:41 1
@Antalor
Zauważyłem w dyskusjach o tzw. stereotypach każdemu człowiekowi piszącemu o Większości brudasów lub tym że brudasy Zazwyczaj kradną obrońcy wszelakiej w tym niezasłużonej równości odpowiadają argumentem że "nie wszyscy są tacy". No kurwa bo ja już myślałem że na 100 ciapaków każdy ma koran zamiast mózgu albo na 100 biednych murzynów każdy kradnie Mam do obrońców wszelkiej w tym niezasłużonej równości wielką prośbę - nauczcie się dostrzegać w postach oponentów takie słowa jak "zazwyczaj", "większość" itp. To pomoże uniknąć wielu nieporozumień :3 To tak a propos kolegi nad tobą
Zgłoś
Szulcu 2014-03-20, 20:43 1
A jeżeli mąż jest w delegacji, i żoneczka robi mu pokazik? Po co tak szczekacie jak nie wiecei o co kaman?
Zgłoś
d................s 2014-03-20, 21:00
@ Antalor

Taka zabawa abstrakcyjna dla ciebie:
czemu ktoś, kto lubi się dymać, a to znaczy doznawać przyjemności zmysłowej, ma być gorszy od tego, który lubi biegać, czyli jak wyżej, doznawać przyjemności zmysłowej (również związanej z produkcją przez organizm endorfin i serotoniny). Czy nie widzisz, że interpretacja faktów zależna jest od języka - ściślej - definicji, w których zawarte są konotacje?

Ja nie potrafię zrozumieć, rozpatrując jej zawód, czemu kurwa ma nie być uznawana za człowieka. Gdzie tkwi więc mój błąd rozumowania według ciebie? Co przeoczyłem?
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 21:22
JesusChytrus napisał/a:

@Antalor
Zauważyłem w dyskusjach o tzw. stereotypach każdemu człowiekowi piszącemu o Większości brudasów lub tym że brudasy Zazwyczaj kradną obrońcy wszelakiej w tym niezasłużonej równości odpowiadają argumentem że "nie wszyscy są tacy". No kurwa bo ja już myślałem że na 100 ciapaków każdy ma koran zamiast mózgu albo na 100 biednych murzynów każdy kradnie Mam do obrońców wszelkiej w tym niezasłużonej równości wielką prośbę - nauczcie się dostrzegać w postach oponentów takie słowa jak "zazwyczaj", "większość" itp. To pomoże uniknąć wielu nieporozumień :3 To tak a propos kolegi nad tobą

Większość Polaków to idioci. Większość patriotów to idioci. Większość katolików to idioci. Mogę wymieniać bez końca, a zostanę zjebany na sadolu jak bura suka.

Większość to pojebana miarka pojebanych ludzi.

Jest sobie 100 polaków. 1 ukradnie, to już wszyscy pierdolą, Polacy to złodzieje... miło ci czytać i słuchać takich rzeczy? Nie sądzę. Bo większość to również TY!

dionizodoros napisał/a:

@ Antalor

czemu ktoś, kto lubi się dymać, a to znaczy doznawać przyjemności zmysłowej, ma być gorszy od tego, który lubi biegać, czyli jak wyżej, doznawać przyjemności zmysłowej (również związanej z produkcją przez organizm endorfin i serotoniny). Czy nie widzisz, że interpretacja faktów zależna jest od języka - ściślej - definicji, w których zawarte są konotacje?

Ja nie potrafię zrozumieć, rozpatrując jej zawód, czemu kurwa ma nie być uznawana za człowieka. Gdzie tkwi więc mój błąd rozumowania według ciebie? Co przeoczyłem?

Jak my jako faceci lubimy się dymać to jest ok, ale jak kobita lubi seks to już dziwka. Taka natura tego durnego społeczeństwa.
Zgłoś
A................r 2014-03-20, 21:41
dionizodoros napisał/a:

@ Antalor

Abstrakcyjna,powiadasz?
Czemu w takim razie zabraniać nekrofilom dymać zwłoki? Przecież "trupowi" wszystko jedno! A pedofilie niech ruchają dzieci, ale tylko do lat 3 żeby nie zapamiętały.
Takimi ładnymi słowami operujesz a naprawdę jesteś na tyle głupi by nie rozumieć,że odchodząc od wyznaczonych zasad moralnych można jedynie tworzyć syf? Nic dobrego nie wyniknie jeśli jebanie się z kim popadnie stanie się normą, akceptowaną przez społeczeństwo.
Bo potem stopniowo pedofilia,nekrofilia i inne zboczenia również przestaną być czymś pogardzanym i niepożądanym.
Na temat tego czy jakiś normalny facet chciałby się związać z samicą dymaną przez pół miasta, czy ogólnie na temat seksu to już mi się niezbyt chce rozpisywać.
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-20, 22:04
Antalor napisał/a:

Abstrakcyjna,powiadasz?
Czemu w takim razie zabraniać nekrofilom dymać zwłoki? Przecież "trupowi" wszystko jedno! A pedofilie niech ruchają dzieci, ale tylko do lat 3 żeby nie zapamiętały.
Takimi ładnymi słowami operujesz a naprawdę jesteś na tyle głupi by nie rozumieć,że odchodząc od wyznaczonych zasad moralnych można jedynie tworzyć syf? Nic dobrego nie wyniknie jeśli jebanie się z kim popadnie stanie się normą, akceptowaną przez społeczeństwo.
Bo potem stopniowo pedofilia,nekrofilia i inne zboczenia również przestaną być czymś pogardzanym i niepożądanym.
Na temat tego czy jakiś normalny facet chciałby się związać z samicą dymaną przez pół miasta, czy ogólnie na temat seksu to już mi się niezbyt chce rozpisywać.

Nekrofilia, pedofilia, zoofilia - zakazane - praktykowane! Pedofilia praktykowana jest nawet przez tych, którzy pierdolą w niedziele o moralności... w szczególności kobiet.

Myślisz, że kobiecie jest przyjemnie być jedną z xxx kobiet dymanych przez samca alfa?
Zgłoś
A................r 2014-03-20, 22:13
Sick_Stick napisał/a:

Nekrofilia, pedofilia, zoofilia - zakazane - praktykowane! Pedofilia praktykowana jest nawet przez tych, którzy pierdolą w niedziele o moralności... w szczególności kobiet.

Myślisz, że kobiecie jest przyjemnie być jedną z xxx kobiet dymanych przez samca alfa?

Gdybym widział,że rozmawiam z debilem to darowałbym sobie wszystkie posty oprócz pierwszego
Taaak kościół to sami pedofile, jakieś 9/10 księży dyma okoliczne przedszkola Swoją drogą, gdzie tu KTOKOLWIEK mówił o kościele? Bo mnie stanowisko tej organizacji zbytnio nie obchodzi.
I tak, oczywiście w każdym moim poście idzie znaleźć pochwalę dla samców "alfa", bo oczywiście ganie kurwy ale ich zapewne uważam za spoko gości [/center]
Zgłoś
PolishSoldier 2014-03-20, 22:18 1
Patrzcie na jej dzieciaka - mały murzynek. Pewnie dała jakiemuś murzynowi, który spłodził z nią to małe i się ulotnił.
Zgłoś
SilverBlade 2014-03-20, 22:23
skończcie pierdolić i dajcie link do jej filmików.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem