📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
darek1234 napisał/a:
Ciężko zrozumieć Sadoli - z jednej strony nagonka, że Tusk chciał wpuścić ciapaków do Polski, że jest ich w ch*j w Europie i że "niedługo w Polsce", a z drugiej bracia ciapaki mordowane przez Żydów. Poj***ni jesteście?
Ludzie to hipokryci i tyle. A na sadolu pełno siedzi takich, co w życiu nic nie osiągnęli to w internecie próbują podbudować swoje ego.
Każdy jebie pedalstwo tutaj, a jak na hardzie ktoś facetowi wsadza nogę w dupę to większość komentarzy o tym, że im kutas stanął.
siedlik napisał/a:
Araby nienawidzą Żydów tak samo jak Chrześcijan.
Wole stracić kamienice, niż byc wysadzonym w pociagu, autobusie, na koncercie lub w sklepie.
Łatwo się mówi jak się nie ma przedwojennej kamienicy
mazga50 napisał/a:
Brzydzę się wszelkimi ideologiami promowanymi przez żydków: Antifą, BLM, QWERTY+, komunizmem, bolszewizmem, itd itp.
Dlatego nie zastosuję się do twojej sugestii.
P.S. Arabskie spierdolenie i dżihad też mnie nie uwiodły.
Łysiak napisał trylogię - Dobry, Lepszy, Najlepszy (Konkwista 2). Wydawać by się mogło podczas czytania, że wiemy kto pociąga za sznurki, ale dopiero w ostatnim tomie wychodzi wielkie zdziwienie, że pociągający za sznurki sam być pociągany...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów