Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
plastic 2021-04-28, 19:08 3
ambiwalentne mam odczucia. gość przecież nie ukrywał wizerunku przez funkcjonariuszami i z tego co zrozumiałem, okazał lub wyraził chęć okazania dokumentów. na podstawie zdj z dowodu policjant mógł ocenić, czy wygląd się zgadza, po chuj jeszcze chciał go nagrywać kamerą na siłę? szarpanie i zmuszanie do nagrania ryja śmierdzi gestapowskim klimatem i wcale się nie dziwię postawie sebixa. policjant ma prawo go nagrać, tak jak obywatel ma prawo nagrać policjanta, ale czy to znaczy, że jak policjant się odwraca, to możemy go przytrzymać we trzech?

huj im wszystkim do ryja, ale nie podoba mi się ten obraz.
Zgłoś
Rozyk00 2021-04-28, 19:20
jak sie boi pokazywac twarz to wiadomo ze ma cos na sumieniu, od razu do suki i dozywocie dla niego
Zgłoś
drukarka666 2021-04-28, 19:20 1
Instrybutora brakuje i samochodu familyfrost z ta muzyczka.
Zgłoś
Raider 2021-04-28, 19:48
Była skurwysyńska milicja a teraz jest skurwysyńska policja mi debile i po debile tacy byli są i będą
Zgłoś
patriota1993 2021-04-28, 19:55 1
Psy władzy, przed pandemią też nie miałem do nich szacunku
Zgłoś
ridin2 2021-04-28, 21:32
wszyscy wszystkich nagrywają, co za pojebane czasy
Zgłoś
Ebactefalen 2021-04-28, 21:33
Przeciez, jak to pierwszy raz widziałem, to kopaczowa na dynozaury polowała...
Zgłoś
ProVVe 2021-04-28, 23:17
notak napisał/a:

raczej pokolenie okłomilenijne

Rozwale Ci swiat... Kazdy z nas zalicza się do pokolenia milenialsów według ogólnego punktu przyjętego przez świat chyba od 1981 roku zaczyna sie i nie pamiętam do 20XX którego się kończy
Zgłoś
Tuco 2021-04-29, 0:47
Halman napisał/a:

umundurowane sebixy gnębią nieumundurowanych sebixów...

To są wnuki elektoratu. Dumny narybek szczyli z Polski B, bez perspektyw po zawodówkach. Lepszy sort, który kolaboruje z żydowskim okupantem, jak volksdojcze gestapo.
Zgłoś
pochminick 2021-04-29, 6:54
Hue, hue.

Materiał dla prokuratury, przeciw zomowcom.

Policjant nie ma prawa żądać wykonania bezprawnych poleceń. W razie przymuszania do ich wykonania, traci ochronę wynikającą z bycia funkcjonariuszem państwowym .. W dodatku sam narusza bezprawnie nietykałność cielesną. I tak dalej, i tak dalej.
Zgłoś
darayavahus 2021-04-29, 7:14
skurwicja zawsze taka sama. chamska, tępa i bezuzyteczna
Zgłoś
jacek44 2021-04-29, 7:50
2014 rok a jaka różnica - seba się zwraca do policjanta na pan, policjant do seby tak samo. Nikt nie drze mordy, ogólnie jakaś kultura. Wyobraźcie sobie to nagranie z dzisiejszym marcinem...
Zgłoś
motorcycleman 2021-04-29, 14:33
ProVVe napisał/a:

Rozwale Ci swiat... Kazdy z nas zalicza się do pokolenia milenialsów według ogólnego punktu przyjętego przez świat chyba od 1981 roku zaczyna sie i nie pamiętam do 20XX którego się kończy

Nie każdy jest gówniarzem ;P
Zgłoś
ruddie 2021-04-29, 21:58
I dlatego dzisiejsi policjanci to zwykłe kurwy, którym każdy znajomy powinien napluć w ich parchate ryje.
Zgłoś
yoozwa 2021-05-02, 7:23
jak nisko pies potrafi upaść
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem