📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę, im bliżej wyborów tym poziom szamba wyższy I te lewackie hejty, łomójpanie.
@ fejkowy Marian_Kowalski
Proszę przytoczyć posta usuniętego przez administrację w cenzuralnej formie, abym mógł się do niego odnieść.
Proszę przytoczyć posta usuniętego przez administrację w cenzuralnej formie, abym mógł się do niego odnieść.
DUST DEVIL to wyvchodzi na to że ruch narodowy proponuje, jako lekarstwo na wszystko, gospodarke łudząco podobną do sowieckiego NEP.
looopp napisał/a:
Proszę mnie cmoknąć w pompkę panie ciepły.
Cytat:
DUST DEVIL to wyvchodzi na to że ruch narodowy proponuje, jako lekarstwo na wszystko, gospodarke łudząco podobną do sowieckiego NEP.
a korwin chce 3x niższych podatków na wzór hitlerowski.
Widać wiesz wszystko co i jak, może sam opwinieneś zostać politykiem zamiast siedzieć w tym swoim obsranym przemyślu?
@ fejkowy Marian_Kowalski
Gorąco ze złości mi się zrobiło po przeczytaniu Twojej (jedynie wpojone zasady posługiwania się językiem ojczystym zmuszają mnie do użycia dużej litery w stosunku do tego czegoś) odpowiedzi. Miałko, płytko i bez sensu.
Nie pozdrawiam.
Gorąco ze złości mi się zrobiło po przeczytaniu Twojej (jedynie wpojone zasady posługiwania się językiem ojczystym zmuszają mnie do użycia dużej litery w stosunku do tego czegoś) odpowiedzi. Miałko, płytko i bez sensu.
Nie pozdrawiam.
Marian_Kowalski, chuj ci do tego gdzie siedzę i co robię. Widze tylko że marzy ci się powrót polski lubelskiej, ale pod narodowym knutem? Zresztą widać po miejscu twojego marnego pochodzenia.
Tak poza tym to gdzie ja napisałem coś o korwinie? Dorabiasz sobie kurwiu teorie. Pewnie teraz walisz knage koło biurka i spocony sapiesz "ale mu dojebałem kucowi"
Więc wiedz towarzyszu jaśnie bolsko narodowy, że socjalizm czy to narodowy czy to internacjonalny to dalej ten sam czerwony socjalizm. Marzy wam się kontrola wszystkiego i wszystkich od samego początku do końca, ale na razie idziecie na górnolotnych hasłach "ratowania narodu i polskości", a krótkowzroczne debile przyklaskują i mówią "oni bolske uratujom i przywrucom jej należne miejsce w świecie".
Napisałbym na koniec żebyś spierdalał, ale nie zniżę się do twojego poziomu.
Tak poza tym to gdzie ja napisałem coś o korwinie? Dorabiasz sobie kurwiu teorie. Pewnie teraz walisz knage koło biurka i spocony sapiesz "ale mu dojebałem kucowi"
Więc wiedz towarzyszu jaśnie bolsko narodowy, że socjalizm czy to narodowy czy to internacjonalny to dalej ten sam czerwony socjalizm. Marzy wam się kontrola wszystkiego i wszystkich od samego początku do końca, ale na razie idziecie na górnolotnych hasłach "ratowania narodu i polskości", a krótkowzroczne debile przyklaskują i mówią "oni bolske uratujom i przywrucom jej należne miejsce w świecie".
Napisałbym na koniec żebyś spierdalał, ale nie zniżę się do twojego poziomu.
Nie widzicie kurwa że to fejk robiący dym i burzę Nie wierze..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów