18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Elokwentna wypowiedź pewnego młodego jegomościa na temat jego przygód z narkotykami.

Cytat:

Witam ja też mam mały problem przez marihuane. Pierwszy raz gdy zapaliłem marihuane to nie miałem żadnych "faz" gdy zacząłem palić regularnie to wyszło mi po podliczeniu ponad 0,5kg przez 3 lata. Jeden rok był wyjątkowy bo paliłem codziennie mieszając z dopalaczami. Gdy nikt nie miał marihuany zacząłem palić same dopalacze i dostałem stanu lęku gdyż bałem się że złapie mnie policja i chciałem skoczyć z mostu lecz nie miałem sił by wejść na barierkę, bałem się bardzo bo ludzie się na mnie patrzyli 3minuty były dla mnie jak 20minut, miałem zimne dłonie i stopy trząsłem się okropnie byłem blady a serce biło mi tak szybko iż myślałem że za chwilę dostane zawału i to jeszcze bardziej podkręcało mój lęk. Niedawno ze pół roku temu zapaliłem dopalacza o nazwie "konkret" tylko jeden buch i wcześniej piekłem w piekarniku kiełbasę i gdy zobaczyłem pod wpływem piekarnik to wydawało mi się że za chwile wyleci w powietrze i spali mi się dom i postanowiłem pójść spać lecz mój brat kazał mi patrzeć w monitor jak gra odmawiałem aż w końcu patrzyłem i dał mi do wypicia coca cole i dostałem tabliczkę czekolady i przeszło mnie w 5minut. Najbardziej niepokoi mnie stan który mi został czasem w szkole jak się zamyślę nie wiem w jakim świecie żyje nie wiem czy mówię, nie wiem czy ktoś przede mną stoi, raz miałem taki stan już po przestaniu palenia że ja byłem taki mały a dzieciaki takie duże, miałem też tak że wszyscy krzyczeli a ja słyszałem tylko swoje myśli. I teraz też tak mam i wystarczy że wciągnę dużo powietrza tak jak ze skręta i kręci mi się w głowie znów mam leki że nie wiem czy żyje czy mówię i wgl. Chciał bym przestać się bać i żyć jak normalny człowiek! Szczerzę powiem że niby każdy jest za marihuaną a ja bym wolał amfetaminę gdyż brałem ją dwa razy i nic prócz eufori i spida mi nie było cały czas rozmawiałem byłem szczery tylko na samym końcu były zejścia i to było najgorszę bo chciało się więcej ale się powstrzymywałem. Niedawno oglądałem film "Skazany na bluesa" i postanowiłem umrzeć jak główny bohater "rysiek". Ale wiem że dawanie sobie po "kablach" żyłach to jest głupota ale spodobało mi się jak widział pod wpływem najlepszego przyjaciela i pomyślałem że może ja bym zobaczył swojego dziadka którego bardzo kocham. Proszę o pomoc bo nie wiem czy wytrzymam psychicznie.

JEBŁEM

Źródło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
C................r 2014-01-29, 13:00 6
Właśnie dlatego jestem za legalizacją. Towar czysty, obłożony akcyzą, dostępny na kartę konsumenta po ukończeniu np. 21 roku życia. A dopalacze... Dopalacze to syf gorszy od wszelakiej maści narkotyków - chemia nie testowana nawet na szczurach, a na ludziach. Wyścig zbrojeń: Zakazali tego, to tworzymy substancję pochodną, nie zbadaną, chyba o podobnym działaniu i nie wiadomo jakich skutkach ubocznych. A chłopak z wypowiedzi to idiota, pewnie palił najgorszy szit, byle klepało. I jeszcze jego zdanie o amfie... Pobrałby dłużej, to by zobaczył, jak feta uzależnia i co robi z głową...
Jakoś MJ za PRL - u była legalna i nikt nie miał chorych jazd, bo miał swój towar, poza tym tamte odmiany nie były aż tak naszprycowane THC. I nikomu tacy ludzie nie przeszkadzali, aż zdelegalizowano konopie i zaczęły się zyski mafii, mieszanie suszu z różnymi świństwami dla zwiększenia wagi i popyt na towar wśród gimbów, bo "wszystko co nielegalne to zajebiste i w ogóle JP na 100%".
Zgłoś
cho_zakurzyć 2014-01-29, 13:46 4
Maślak i Calmwater
100% z wami się zgadzam. To tak jakby alkoholik, który walił wódę dzień w dzień, mówił że to przez piwo jest alkoholikiem, które tam jedno dziennie sobie wypił. Hipokryzja.
Tak samo jeśli chodzi o sam towar który się bierze, co innego brać z pewnego źródła dobrą trawkę, a co innego palić jakiś shit huj wie skąd huj wie z czym zmieszany. Tak jak alkohol możesz kupić w sklepie w dobrej jakości, a możesz kupić na mecie, tyle że nie masz pewności, że to nie metylowy.
Zgłoś
garota 2014-01-29, 13:49 6
O kurwa to ja jestem niesamowity. Palę od 13 roku życia i nie mam przez to problemów. Może i jestem leniwy jak się nastukam, jem słodycze w ogromnych ilościach i jestem poddenerwowany jak nie palę a czasem wręcz wkurwiony na maksa ale nie bardziej niż przeciętny palacz papierosów. Zresztą od jakiegoś czasu nie jaram tylko inhaluję parę z waporyzerów. I nerwy się skończyły. A czemu? Bo organizm przyzwyczaja się do substancji smolistych bardziej niż do samych substancji aktywnych w gandzi. Można pierdolić że marichuana jest zła albo że jest dobra. Na pewno źle jest jak ktoś prowadzi taki tryb życia: zioło 24h/24h, zero nauki (poszerzania horyzontów), komputer i walenie gruchy. A często niestety do tego prowadzi jaranie. Ale jeżeli ktoś ma najebane w bani to każda używka zmieniająca świadomość może mu szkodzić. Nie uogólniajmy i nie popularyzujmy stereotypów.
Zgłoś
ran.dom.setup 2014-01-29, 14:04
"a co no no. woda najcześciej, ziemia. coś takiego. halucynacja, hemoglobina, dwutlenek węgla Taka SuTuAcJa..."

narkotyki sa dla ludzi ktorzy potrafia w każdej chwili powiedziec koniec, basta, nie biore, jak przesadzisz to tekst na gorze Da Ci odpowiedź.
Zgłoś
kordi250 2014-01-29, 19:59 2
tu chodzi o dopalacze a nie o marysię...
Zgłoś
santaxl 2014-01-29, 20:35 7
0,5kg/3lata
500g/(3*365dni) ~0.45g dziennie

to trzeba naprawdę być zdrowo jebniętym, żeby tyle jarać. Nic dziwnego, że mu się w bani poprzestawiało. Jakby palił w tymczasie 0.05g dziennie, to byłby okazem zdrowia. Jak to mówi Korwin, gdy idiota ginie, jest to z korzyścią dla społeczeństwa. Chociaż swoją drogą, jakby ten chory kraj nie zakazywał dragów, lecz prowadził dobrą politykę narkotykową, to by do takich sytuacji nie dochodziło.
Zgłoś
karamon 2014-01-29, 20:36 10
I co spalił mu się ten dom? bo zostawił kiełbasę w piekarniku
Zgłoś
mare30ks 2014-01-29, 20:39 2
marychuanen wszczykiwal sobie do okreznicy! sodomia i gomoria!

niech pala, grzeja i chuj wie co, sami sie wyeliminuja
Zgłoś
AleMasakra 2014-01-29, 20:47
Za dużo i świnia nie zeżre.
Zgłoś
Hooorq 2014-01-29, 20:50
Nie ma takiej sily by nam palic zabronili...
Zgłoś
Balleron 2014-01-29, 20:50 2
palę od 15 lat co wieczór, niemal co każdy wieczór, w tym 3 lata wake and bake od rana. Zdarza się że sporo więcej niż 1g dziennie.
Nie mam problemow, nie miałem ze studiami, nie mam w pracy a pracuję umysłowo. Jak nie zapalę to mnie nosi, ale zaczęło się wraz z paleniem tytoniu, po zapaleniu peta przechodzi.
Tylko że ja zacząłem tak palić po mając 22 lata i nie paliłem żadnych "dopalaczy" Jak słyszę że ktoś pali zioło mają naście lat, to współczuję.
Zgłoś
mr.ra 2014-01-29, 20:51 2
wy jesteście jacyś nie normalni... pale od 7 lat, mam narzeczoną, prace, samochód, dom i codziennie wieczorkiem blancika pale i jakoś jestem normalny...
eksperci haha
Zgłoś
MaczoJuh 2014-01-29, 20:54
zapalic mozna, ale raz na tydzien Podobnie z alkoholem, spozywany codziennie staje sie nalogiem.
Zgłoś
!Timon 2014-01-29, 20:55 3
Wy nie czytacie nawzajem swoich postów albo ich nie rozumiecie. Jeden pisze, że marihuana w nadmiarze szkodzi, drugi pod spodem napisze, że tamtego pojebało bo jak ktoś czasem zapali to nic mu nie będzie.

No kurwa.
Zgłoś
koras1897 2014-01-29, 21:03
Ten koleś z tematu to jakiś kompletny debil, napierdalał wszystko co popadnie, byleby klepało i czego on oczekiwał? Że będzie żył długo i szczęśliwie?
A o mj mówcie sobie co chcecie, ale pewnym jest że nic nie rozjebało tyle rodzin i ludzi co alko, wystarczy tylko spojrzeć na ulicę. 90% bezdomnych to ćpuny uzależnione od alkoholu. Nie mówię tutaj że alko be a trawa super, sam piję. Chodzi o to że wszystko szkodzi w nadmiarze, jak będziesz palić 5g dziennie, albo dzień w dzień będziesz chlać to normalne że z czasem coś się w głowie może spierdolić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem