Krótka rozmowa z Marlinem Mansonem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Manson jest świetnym artystą Posłuchajcie albumu "Holy Wood In the shadow of the Valley of Death". Który został nagrany po wypadkach w szkole Columbine. Manson był wtedy na topie po wydaniu genialnego w 1996 roku albumu Antichrist Superstar później w 1998 Glam rockowego Mechanical Animals ataki mediów na jego postać osłabiły jego najbardziej szczytową formę zmieniając go w demona którego muzyka robi dzieciaką sieczke z głowy..wszystko jak zawsze zostało przekoloryzowane a z Mansona zrobiło sie kozła ofiarnego dla ludzi.... Co do filmu to wycinek z filmu " Zabawy z Bronią" polecam film!! Bardzo miło popatrzeć na prowokacyjny dokument który pokazuje jak bardzo amerykanie kochają broń. Naboje mogliby dodawać do płatków śniadaniowych
"Do you love your guns,god and goverment?!"
"Do you love your guns,god and goverment?!"
Być może kogoś to zainteresuje: odpowiedzią Mansona, utworem bezpośrednio nawiązującym do tragedii w Columbine, sytuacji społecznej i nakręcanej przez media atmosfery po tym zdarzeniu jest The Nobodies.
Kod:
<br>
Today I am dirty<br>
and I want to be pretty<br>
Tomorrow, I know that I'm just dirt<br>
<br>
We are the nobodies<br>
we wanna be somebodies<br>
when we're dead,<br>
they'll know just who we are<br>
<br>
Yesterday I was dirty<br>
wanted to be pretty<br>
I know now that I'm forever dirt<br>
<br>
We are the nobodies<br>
we wanna be somebodies<br>
when we're dead,<br>
they'll know just who we are<br>
<br>
Some children died the other day<br>
we fed machines and then we prayed<br>
puked up and down in morbid faith<br>
you should have seen the ratings that day...<br>
Własnie mi się wydawało,że to jest z filmu "Zabawy z bronią".
Bardzo ciekawy dokument, szczególnie fragment z kontami bankowymi i gratisami do nich;]
A tutaj mały wycinek z tego filmu dotyczący historii USA:
Bardzo ciekawy dokument, szczególnie fragment z kontami bankowymi i gratisami do nich;]
A tutaj mały wycinek z tego filmu dotyczący historii USA:
"Pryszcze? Dziewczyna Cię nie przeleci"- to już wiem po co mu tyle makijażu
Facet niegłupi, ale buty to ma pedalskie.
Facet niegłupi, ale buty to ma pedalskie.
"Gada logicznie - spokojnie, zrównoważenie i po prostu mądrze"
jak typowy serial killer ;]
jak typowy serial killer ;]
Za ostanie 2 zadnia daję piwo. Mądrzejszych słów na temat tragedii nie słyszałem...
co zeście się tego Mansona uczepili? Jak dla mnie to ładnie się ubiera i maluje i do tego bosko śpiewa. Lubie na niego patrzeć i go słuchać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów