18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
czarnylelo 2010-03-02, 13:32 4
Manson jest świetnym artystą Posłuchajcie albumu "Holy Wood In the shadow of the Valley of Death". Który został nagrany po wypadkach w szkole Columbine. Manson był wtedy na topie po wydaniu genialnego w 1996 roku albumu Antichrist Superstar później w 1998 Glam rockowego Mechanical Animals ataki mediów na jego postać osłabiły jego najbardziej szczytową formę zmieniając go w demona którego muzyka robi dzieciaką sieczke z głowy..wszystko jak zawsze zostało przekoloryzowane a z Mansona zrobiło sie kozła ofiarnego dla ludzi.... Co do filmu to wycinek z filmu " Zabawy z Bronią" polecam film!! Bardzo miło popatrzeć na prowokacyjny dokument który pokazuje jak bardzo amerykanie kochają broń. Naboje mogliby dodawać do płatków śniadaniowych

"Do you love your guns,god and goverment?!"

:::::::::DEMON DAYS:::::::::
Zgłoś
Sebun 2010-03-02, 14:25 11
Być może kogoś to zainteresuje: odpowiedzią Mansona, utworem bezpośrednio nawiązującym do tragedii w Columbine, sytuacji społecznej i nakręcanej przez media atmosfery po tym zdarzeniu jest The Nobodies.

Kod:
<br>     Today I am dirty<br>     and I want to be pretty<br>     Tomorrow, I know that I'm just dirt<br> <br>     We are the nobodies<br>     we wanna be somebodies<br>     when we're dead,<br>     they'll know just who we are<br> <br>     Yesterday I was dirty<br>     wanted to be pretty<br>     I know now that I'm forever dirt<br> <br>     We are the nobodies<br>     we wanna be somebodies<br>     when we're dead,<br>     they'll know just who we are<br> <br>     Some children died the other day<br>     we fed machines and then we prayed<br>     puked up and down in morbid faith<br>     you should have seen the ratings that day...<br>
Zgłoś
GooseKat 2010-03-02, 15:17 5
Własnie mi się wydawało,że to jest z filmu "Zabawy z bronią".
Bardzo ciekawy dokument, szczególnie fragment z kontami bankowymi i gratisami do nich;]

A tutaj mały wycinek z tego filmu dotyczący historii USA:
Zgłoś
trauma 2010-03-02, 15:52
"Pryszcze? Dziewczyna Cię nie przeleci"- to już wiem po co mu tyle makijażu

Facet niegłupi, ale buty to ma pedalskie.
Zgłoś
Neiwiem 2010-03-02, 15:54 2
sprawia wrażenie bardzo inteligentnego człowieka
Zgłoś
obrotowy 2010-03-02, 17:50
"Gada logicznie - spokojnie, zrównoważenie i po prostu mądrze"
jak typowy serial killer ;]
Zgłoś
Hellios 2010-03-04, 15:41 2
Za ostanie 2 zadnia daję piwo. Mądrzejszych słów na temat tragedii nie słyszałem...
Zgłoś
luki24 2010-03-04, 17:59 1
co zeście się tego Mansona uczepili? Jak dla mnie to ładnie się ubiera i maluje i do tego bosko śpiewa. Lubie na niego patrzeć i go słuchać.

jebać, karać, nie wyróżniać
Zgłoś
joorass 2011-02-07, 17:39
Uwielbiam kolesia, bo on mówi w piosenkach o tym, jak posrany jest nasz świat, zwłaszcza ameryka. Holy Wood, Mechanical Animals, Golden Age of Grotesque....te trzy płyty dobrze to opisują
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów