Kolejna część popisów tego gościa. Rozpierdala system po prostu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ogólnie to koleś wymiata, ogólnie to dziwny tytuł ma ten temat. Ogólnie słysze tam dużo innych podkładów, nie tylko z piratów
Strasznie nie dociagala dzwiekow moze to byc przez gitare albo warunki ale wystary pusluchac Igora youtube.com/watch?v=z27N5wj3EUY
nieczysto. kazdy moze grac z podkladem. A na klasyku to jest dopiero latwo dociskac strunki
@3 specjaliści przedmówcy z gimnazjum
Nie do ciąga dźwięków? Co ty pierdolisz
7.44 to kosztują kondony w biedronce pajacu
podkład to twoja dziewczyna (Renia) nakłada żeby dzieci nie uciekały na ulicy
Jak mnie wkurwiają tacy ludzie <facepalm>
Nie do ciąga dźwięków? Co ty pierdolisz
7.44 to kosztują kondony w biedronce pajacu
podkład to twoja dziewczyna (Renia) nakłada żeby dzieci nie uciekały na ulicy
Jak mnie wkurwiają tacy ludzie <facepalm>
@up zakładam że jesteś ekspertem ale.
1. Nie ma to jak konkretny argument
2. Współczuję odpowiedzialności jeśli kupujesz prezerwatywy w biedronce.
3. właśnie udowodniłeś, że jesteś jednym z gimbusów
Wyluzuj chłopaku, co tam ferie się zaczęły ?
1. Nie ma to jak konkretny argument
2. Współczuję odpowiedzialności jeśli kupujesz prezerwatywy w biedronce.
3. właśnie udowodniłeś, że jesteś jednym z gimbusów
Wyluzuj chłopaku, co tam ferie się zaczęły ?
Za Mariusza piwo musi być. Miałem przyjemność z nim współpracować przez krótki czas i długo potem nie spotkałem człowieka z taką pasją do muzyki. Życzę mu jak największych sukcesów.
"Strasznie nie dociagala dzwiekow moze to byc przez gitare albo warunki ale wystary pusluchac Igora"
Spójrz na tą gitarę.
Myślisz, że z progów coś tam zostało?
No pewnie nie, ale facet albo nie ma pieniędzy albo ma wielki sentyment właśnie do tej
Spójrz na tą gitarę.
Myślisz, że z progów coś tam zostało?
No pewnie nie, ale facet albo nie ma pieniędzy albo ma wielki sentyment właśnie do tej
Za Mariusza zawsze piwko, ostatnio jak go widziałem we Wrocku na rynku (jakieś pół roku temu) zbierał na wydanie płyty, nie mogę się doczekać
Witajcie. Wszedłem na sadola -> kliknąłem dzień po dniu -> zobaczyłem w miniaturce Mariusza Goli -> dałem piwo w ciemno -> dodałem ten komentarz -> włączam fim i wiem, że spędzę czas mega zajebiście dzięki jego grze -> dziękuję, pozdrawiam. Mistrz
Koleś zapuścił brodę chyba tylko po to, żeby nie było widać jak dziwnie krzywi mordę grając
Coby nie było, mega zajebiście gra.
Coby nie było, mega zajebiście gra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów