📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak był młodszy to musiał ostro fapować ...
Zajefajna żółta kamizela w szybie, też taką chcę mieć!!!
Szkoda prądu na was pesudoznawcy muzyki. Chuja wiecie o samym istrumencie to raz a dwa, że twierdzicie jak to niby koleś nie nauczył się paru kawałków czy też jednego nie gra po 8h. Chuja prawda! Bywałem w Katowicach często i jakoś zawsze mnie gość zaskakiwał czymś nowym. Ma co prawda ulubioną technikę którą wykorzystuje ale robi to różnie.
Do pseudomuzyków - Wypierdalać cwele sami umieciejedynie walić konia w rytm "Call me maybe" i jak zawsze nie macie o niczym pojęcia przyjebańce
Do pseudomuzyków - Wypierdalać cwele sami umieciejedynie walić konia w rytm "Call me maybe" i jak zawsze nie macie o niczym pojęcia przyjebańce
Podobne brzmienie do "Cocotier" polecam album Cafe sanacja też kolesie z Polski. : )
Koleś może i gra dobrze, ale nie róbcie z niego mistrza świata wszelkich instrumentów szarpanych. Nauczył się tremolo a wy już kurwa ustawiacie się w kolejce żeby mu pałę robić. W dodatku nazywa się Goli, co to kurwa za nazwisko
Myślicie że Mariusz Goli jest najlepszy na świecie? zobaczcie kto to Yngwie Malmsteen, Jason Becker, Alexi Laiho, Chuck Shuldiner no i Jimmi Hendrix. A jeśli nie lubicie przesteru - Al Di Meola
Myślicie że Mariusz Goli jest najlepszy na świecie? zobaczcie kto to Yngwie Malmsteen, Jason Becker, Alexi Laiho, Chuck Shuldiner no i Jimmi Hendrix. A jeśli nie lubicie przesteru - Al Di Meola
Jakby zrobił palcówke lasce to by nie przeżyła.
bziktheblue napisał/a:
No i chuj. A Ty co potrafisz ? siedzieć i nakurwiać 8 godzin na klawiaturze ?
albo naucz się stawiać znaki przestankowe tak, jak Rada Języka Polskiego przykazała.
nagrane na ulicy? telefonem? i dziwiek w tak dobrej jakosci? no nie wiem
Wspaniale technicznie gra, aż miło wpada w ucho. Jak dal mnie gigant !
Alexi napisał/a:
Koleś może i gra dobrze, ale nie róbcie z niego mistrza świata wszelkich instrumentów szarpanych. Nauczył się tremolo a wy już kurwa ustawiacie się w kolejce żeby mu pałę robić. W dodatku nazywa się Goli, co to kurwa za nazwisko
Dodaj Andy Mckee, Doyle Dykes, Eric Johnson, Igor Presnyakov... Jest ich naprawdę wielu co nie zmienia faktu, że koleś jest dobry ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów