📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostra amunicja. Mówi to co Panu, Panie Waldek?
Młodzież, więc musi się gdzieś wyszumieć. Odkąd polikwidowali Domy Kultury oraz Gminnr ośrodki, młodzi ludzie zostali sami. Na ulicy próbują zwrócić na siebie uwagę dorosłych krzycząc: "zróbcie coś z nami!"
(Putin lubi to.)
(Putin lubi to.)
donkapusta napisał/a:
Na własne życzenie sobie dzicz sprowadzili. Za chuja im nie współczuję.
Teraz my na własne życzenie sprowadzilismy upaińską dzicz do swojego kraju. Pod tym względem niczym nie róznimy sie od Belgów.
Gr0mTom napisał/a:
Teraz my na własne życzenie sprowadzilismy upaińską dzicz do swojego kraju. Pod tym względem niczym nie róznimy sie od Belgów.
Różnica jest taka, ze Ukraińcy chcą tu normalnie funkcjonować, ale pewnie nie wychodzisz z piwnicy to jak masz to wiedzieć?
LuckyTerranova napisał/a:
To pokazuje, że Belgia jest Belgia tylko z nazwy, mniejszością na terenach, które kiedyś były belgijskie. Smutna prawda o zachodniej części Europy.
Tak jak Polin dla polaków.
Bardzo dobrze, powinni byli rozjebać ten kurwi dołek żeby kamień na kamieniu nie został.
SirMajkel napisał/a:
wszystkich złapać i odesłać do domu z wilczym biletem.
Przeciez oni sa u siebie
Za mało ich sprowadzili do europy. tvn coś się zająknął na ten temat?
Autor napisał/a:
Co Ty pindolisz? Niech kurwa spalą tą jebaną Brukselę. Kibicuję im!
Zamknij ryja flecie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów