Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zobaczcie jak jedni sa szczuci na drugich :
kibice - kibole, jada na ustwki z widelcem i maczetami
ksieza - czarna mafia, pedofile
gornicy - 13stki i 5.000zl na reke
rolnicy - zjeby nie ubezpieczaja upraw i chca odszkodowan, blokuja drogi
homoseksualisci - zwyrole z kutasami na czolach (a tak naprawde 99% kutasiarzy wynajetych i zworzonych autokarami)
policjanci - chuje bija kazdego palami
nauczyciele - maja w chuj wakacji i chca podwyzek
lekarze - zarabiaja pierdylion na miesiac, biora lapowki
narodowcy - chuje niszcza stolice i jedza wafelki w lesie
Jeszcze chyba tylko nie dojebali strazakom, marynarzon i niepelnosprawnym
PiS/PO i inni napierdalaja hejtem i ludzie to podlapuja i sie nakrecaja.
Mala grupka kutasiarzy kreci lody a kazdy sie ze soba gryzie :/
A cytując klasyka, po to jest demokracja żeby każdy mógł nawet w pojedynkę pójść.
I teraz już wszyscy będą wiedzieć kto jest tym jedynym gejem w mieście XD
To uczucie kiedy jesteś homo i nawet twoi zboczeńcy cię nie lubią
2 sadolowe gwiazdeczki, gó*no prawda to co napisaliście.
Ten co przyszedł to organizator tej ustawki i nie jest " homo, ktorego zboczeńcy nie lubią"....no może jest. Dużo gejów ukrywa się pod płaszczykiem homofobów.
A prawdziwy marszu równości odbył sie w Gorzowie Wielkopolskim.
Nie przegrzały wam sie te 2 zwoje? Jak tak to napijcie się piwska marginesie "patriotyczny"
Mozna mowic o glupocie kiboli itd. Jednego jestem pewny - jest to jedna z nielicznych grup, ktora potrafi sie organizowac. Jakies oprawy, wlepki, flagi, przyspiewki, wyjazdy... Dlatego tak sa niewygodni dla wladzy. W dupie mam mecze i pilke nozna. Nie kibicuje nikomu. Jednak widze, ze na codzien ludzie tak juz zostali podzieleni, ze chyba nawet podczas akcji ratunkowej beda najpier pytac czy ktos glosowal na pis/po.
Zobaczcie jak jedni sa szczuci na drugich :
kibice - kibole, jada na ustwki z widelcem i maczetami
ksieza - czarna mafia, pedofile
gornicy - 13stki i 5.000zl na reke
rolnicy - zjeby nie ubezpieczaja upraw i chca odszkodowan, blokuja drogi
homoseksualisci - zwyrole z kutasami na czolach (a tak naprawde 99% kutasiarzy wynajetych i zworzonych autokarami)
policjanci - chuje bija kazdego palami
nauczyciele - maja w chuj wakacji i chca podwyzek
lekarze - zarabiaja pierdylion na miesiac, biora lapowki
narodowcy - chuje niszcza stolice i jedza wafelki w lesie
Jeszcze chyba tylko nie dojebali strazakom, marynarzon i niepelnosprawnym
PiS/PO i inni napierdalaja hejtem i ludzie to podlapuja i sie nakrecaja.
Mala grupka kutasiarzy kreci lody a kazdy sie ze soba gryzie :/
Trafiłeś w sedno. Ludziom wmawia się, że świat we wszystkich kwestiach dzieli się tylko na dwa skrajne obozy bez żadnych szarości pomiędzy. No i oczywiście jeżeli ktoś ma odmienny podgląd od twojego to od razu musi twoim wrogiem na wszystkich płaszczyznach. Lud jest wtedy zajęty walką między sobą i nie jest wstanie jakoś się zorganizować.
P.S. Kiedyś czytałem fajny artykuł opisujący skrajny przypadek takiego podburzania obywateli przeciw sobie przez ich rząd. Mowa oczywiście o masakrze w Rwandzie gdzie sąsiedzi wyżynali wzajemnie swoje rodziny maczetami dostarczonymi przez rząd (oficjalnie dostarczone w celach "pomocy rolniczej").
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów