Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech musze z tego wszystkiego iść zapalić dobrze, że już skończyłem lekcje w gimnazjum
NIEH ŻYJE KORWIN MIKKE I MARSZ RÓWNOŚI !!!!!!!
Historia z życia (analogiczna do sytuacji).
Po uczelni w sobotę wieczór przychodzę do domu zmęczony i zabiegany, żeby z psem iść na dwór. Wracam i czeka na mnie babsztyl podobnego pokroju. I zaczyna. Że ona sobie nie życzy, żebym psa na noc zostawiał, że ciągle szczeka i spać nie daje. I tak napierdala tą jadaczką (nota bene w której miała jednego zęba, na którego nie dało się nie lampić ;D) Lekko zdziwiony mówię, że to na bank nie mój pies, bo w domu zawsze, kurwa ZAWSZE, ktoś jest (jedno ze zdań, które udało mi sie wtrącić). To ta suka nagle wymyśliła, że muzykę za głośno puszczam. I tak napierdalała nie dając dojść do słowa.
Takim kurwa starym dewotkom ustawowo powinien się należeć comiesięczny kutas w pizdę, żeby ochłonęły. Tępe dzidy!
Ja pierdolę co za kraj zagłosujesz na PO to Cię okradną, zagłosujesz na PIS to musisz oglądać takie ewenementy jak tak baba czy Macierewicz. Idź Pan w chuj z Polskimi politykami :/
Chuja. PO prowadzi prawie taką samą politykę gospodarczą jak SLD, czy PIS. Jedyną różnicą będzie tu fakt, że populiści z PISu chcą utrzymywać państwowe spółki za państwowe pieniądze (tzn. jest partią najbardziej socjalistyczną [nie SLD !]).
To jak wyjedziesz na wakacje nie zamykaj drzwi domu i zostaw kluczyki w aucie a z imprezy w Warszawie wracaj w nocy przez Pragę w koszulce Lecha.
Jak zgrabna laska wraca półnaga z dyskoteki o 3 w nocy przez ciemny park gdzie siedzą penery to jest tępą dzidą i tyle. Gwałciciele pewnie dostana po 3 lata
Oczywiście, że kuszenie losu jest ryzykowne. Nie należy jednak komuś życzyć źle, bo jest tępy! Napiętnować należy gwałcicieli, nie cipeczki nieskażone myślą - je powinno się chronić, a być może taka akcją odwiedzie potencjalnego gwałciciela od gwałtu (a nuż gwałt będzie im się kojarzył już z tymi monstrami z parady i z tego to powodu zrezygnują ).
nie wiem dokładnie gdzie i kiedy.. ale było takie prawo (chyba w starożytnosci)dotyczyło politykow ktorzy przedstawiali wtedy jakieś ustawy co było równoznaczne z ich 'byc albo nie byc', jezeli ustawa przyjęła sie wszystko było ok, ale jeśli nie to płacili za to głową.. co z tego ze niehumanitarne, liczy sie dobro ogółu
Popieram myśl przewodnią Pani poseł.
a kobietę przed ślubem ruchałeś? Twoja dziewczyna nosi mini? Jeżeli Twoja odpowiedź na któreś z tych dwóch pytań brzmi "TAK", to twoja kobieta jest dla tej dewoty "kurwą i szmatą". A ty przyczyniasz się do tego, bo nie zwracasz jej uwagi. OK - jak najbardziej "NIE" dla pedalstwa i manifestowania go publicznie, ale nie wiem czy zauważyłeś że tej chorej babie nie podoba się gdy kobiety odsłaniają swoje ciało OGÓLNIE.
Jak ktoś twierdzi, że jakakolwiek kobieta jest sama sobie winna gwałtu, to ja mu szczerze życzę, żeby jego żonę/matkę/dziewczynę/córkę/siostrę wyjebał w dupę jakiś pojeb tylko dlatego że założyła krótką spódniczkę i dekolt przy 30C na zewnątrz w lipcu. Szczerze? Pierdolenie jak te szmatogłowe pojeby - załóżcie na każdą babę plandekę od dżipa jak te pokurwieńce, bo jeszcze kogoś sprowokuje cyckami. Zwierzęta kurwa, co jak kawałek dupska zobaczą to muszą ruchać bo umrą. Tfu! A ta pojebana Pawłowicz przyczynia się do tego że jej ktoś kiedyś pierdolnie w pysk za szczekanie. I żeby jeszcze wyrok dostała za to, kurwa jedna, że sprowokowała.
Ty idioto, namiastko istoty myślącej...
Ubiór seksowny może być elegancki i taka kobieta nie prowokuje.
Zaś ubiór kurwy, jest wyzywający i prowokuje.
TO tak jakbym poszedł na żylete i śpiewał "legia chuje, wisła pany". Dostałbym wpierdol, srogi, mimo, że prawo stoi po mojej stronie to wpierdol dostałbym zasłużony.
Tak więc kobieta a raczej - szmata, ubrana jak kurwa idąca w nocy, sama prowokuje by jąjakiś zbocz zgwałcił, po prostu tak działa na jego zmysły, więc nie pierdol kretynie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów