📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nice tits, wanna fuck?
Pamiętam zajebisty sposób na wygranie hajsu z głupkami. Zakładacie się, że dany cep, nie zje 10 cheeseburgerów z McDonalda w 20 minut. Większość, od których wygrałem pieniądze w tym zakładzie reagowała tak: powiedziałem im o zakładzie -> totalna zajawka, że ojebią je -> po 8 zazwyczaj wszyscy obierali kurs na kibel. Zazwyczaj ryzykowałem i ja im kupowałem te cheeseburgery, ale zawsze się opłacało, bo mi oddawali za cheesy plus to, co dali do puli.
ja sie pozygałem po czubetej łyżzce cynamonu tylko innym sposobiem to zrobiłem, ona odrazu połkneła a ja tylko kawałek.
aaa, pozygałem sie na paczke fajek koleżance
aaa, pozygałem sie na paczke fajek koleżance
KNT napisał/a:
...ale ci Ruscy są głupi.
może nie głupsi ale biedniejsi i bardziej stawiają na wpierdol
łyżkę pieprzu cayenne? przednia zabawa!
Aaa co Cayenne a kombinuje o co im kurwa chodzi
Te 2 napierdolone blondi pewnie dobrze połykają.
Btw. Co to za kawałek leci w filmie od ~Virdos bo nie mogę sobie nazwy przypomnieć.
Btw. Co to za kawałek leci w filmie od ~Virdos bo nie mogę sobie nazwy przypomnieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów